Radio Megaton najslušaniji!

Megaton u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji svakoga dana u prosjeku sluša gotovo 75 tisuća slušatelja

Da je pred Megatonom blistava budućnost, dalo se naslutiti još 2002. godine kada je ovaj Radio počeo s radom, a potvrdila su to već tadašnja prva istraživanja slušanosti pokazavši da ovaj Radio, smješten u Cargovcu, “ima dušu”, što slušatelji nagrađuju vjernim ostankom uz frekvenciju od 104,9 MHz.

Mijenjale su se od tada brojne programske koncepcije, no konstanta je ostala, pa je slušanost Radija Megaton iz godine u godinu, iz kvartala u kvartal – sve bolja. Slušatelji su se kroz trinaest godina (koliko Radio postoji) uvjerili u kvalitetu informativnog programa, u vrstan odabir glazbenih brojeva, raznovrsnost programskih sadržaja, a tu su i uvijek dobro raspoloženi voditelji.

Svaki dio programskog “mega-mozaika” na svome je mjestu, pa stoga i ne čude podaci dobiveni istraživanjem slušanosti za posljednji kvartal ove 2015. godine. Prema Agenciji za istraživanje tržišta De Facto iz Zagreba, Radio Megaton je najslušanija radio postaja na ovom području. Radio Megaton tako u Varaždinskoj županiji svakoga dana u prosjeku sluša gotovo 56 tisuća slušatelja, a kada se tome pribroje i slušatelji iz Međimurja, frekvenciju od 104,9 MHz svakodnevno sluša skoro 75 tisuća ljudi, s dnevnim dosegom na području obje županije od čak 99 tisuća slušatelja.

Teško se na prvom mjestu održati duže vrijeme, no Megatonu to uspijeva već sedam godina, što su prepoznali brojni oglašivači uvjerivši se u povoljan efekt suradnje. Ostanak na vrhu slušanosti glavni je prioritet i ubuduće.

Cjelokupna programsko-tehnička ekipa Radija Megaton sa službom marketinga i upravom svim svojim slušateljima želi sretne blagdane provedene u krugu obitelji i sretnu 2016. godinu ispunjenu osobnom srećom i zdravljem!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije