Njegujte lice poput svjetskih zvijezda

SkinCeuticals, omiljena kozmetika zvijezda, od sada je dostupna svima u Centru za estetsku medicinu Medikol. Budite i Vi dio zadovoljnih žena diljem svijeta uključujući i svjetske poznate osobe među kojima su Naomi Campbell, Halle Berry, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba i mnoge druge.

SkinCeuticals u potpunosti je posvećen svom cilju i donosi kvalitetne proizvode koji su potpomognuti znanošću. Misija ovog poznatog brenda je borba protiv glavnih uzročnika starenja i poboljšavanje zdravlja Vaše kože.

U estetskoj medicini , osim neinvazivnih estetskih tretmana, postali su izuzetno traženi i vitaminski serumi za kožu, od kojih su vodeći u svijetu SkinCeuticals, Dermalogica i Obagi. SkinCeuticals prednjači u antioksidativnoj tehnologiji i pruža napredna otkrića za njegu kože protiv starenja. S obzirom da je riječ o vrhunskim i ekskluzivnim preparatima oni se mogu pronaći samo u određenim centrima, a jedan od njih je i Centar za estetsku medicinu Medikol.

Zašto SkinCeuticals?

Jednostavno, zašto Vaša koža ne bi imala najbolju njegu? SkinCeuticals proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije. Dr. Sheldon Pinnel prvi je uspio stabilizirati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrijednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rješenje i njegovom primjenom neutraliziraju se slobodni radikali, djeluje protuupalno, potiče proizvodnju kolagena te ostaje u koži do 72 sata i kreće se. Proizvodi se sastoje se od visokih koncentracija čistih sastojaka farmaceutske kvalitete, kombiniranih s prirodnim biljnim ekstraktima te su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži idizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoliša. Zahvaljujući visokoučinkovitim formulama i nenadmašnim rezultatima potpomognutima znanstvenim istraživanjima, proizvodi SkinCeuticals za njegu kože koriste se u profesionalnim tertmanima.

SkinCeuticals filozofija bazira se na 3 osnove:

PREVENCIJA znakova preranog starenja
ZAŠTITA zdravlja kože od štetnog utjecaja UV zraka
KOREKCIJA vidljivih znakova starenja

U Centru za estetsku medicinu Medikol možete izabrati vrhunske tretmane za njegu lica proizvodima SkinCeuticalsa, za svaki tip kože. SkinCeuticals je razvio formule superantioksidansa koje su prilagođene svi m tipovima kože i koje su stvorene da bi pružile naprednu zaštitu od štetnih utjecaja iz okoliša. U ponudi se nalazi niz profesionalnih usluga koje su oblikovane kako bi pružile sveobuhvatan pristup starenju kože s prilagođenim rješenjima za poboljšanje zdravlja kože, obnavljanje i održavanje mladolikog izgleda. Za najbolje rezultate preporuča se redoviti odlazak na tretmane.

Poklonite sebi i svojoj koži vrhunsku njegu!

Centar za estetsku medicinu Medikol – Čakovec, Franca Prešerna 13

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 7 do 20 sati

Informacije i rezervacije termina,
t: 040 638 520, e: estetikacakovec@medikol.hr

Centar za estetsku medicinu Medikol – Zagreb, Dragutina Mandla 7
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 7 do 20 sati

Informacije i rezervacije termina,
t: 01 63 97 333, e: estetikazagreb@medikol.hr

www.medikol-ustanova.hr

Najnovije