Crtić – nova trgovina za sve koji vole igru i igračke!

>> Crtić – nova trgovina za sve koji vole igru i igračke!

U samom centru Čakovca, na adresi Strossmayerova 6 otvoren je novi dućan s igračkama zgodnog imena – Crtić. Već na prvi pogled izvana dućan priziva na ulazak u svijet igračaka, a u unutrašnjosti nas je dočekao topli ambijent s nasmijanim prodavačicama koji prije podsjeća na dječju sobu ili vrtić nego na klasičnu trgovinu.

Na policama smo pronašli brojne igračke, igre i kreativne setove za bojanje i slaganje, uglavnom sve sa poznatim super junacima i likovima iz najpopularnijih crtića – Frozen, Minioni, Spužvabob, Spiderman, Barbie i druga svima nam znana ekipa.

Tu je i Playstation sa igrama i dodatnom opremom po naj akcijskim cijenama povodom otvorenja, a mališani ga mogu i isprobati na velikom ekranu.

Crtić i njegova ponuda će se stalno mijenjati! U tome crtićovci imaju neiscrpnu pomoć svojih naj kupaca – klinaca čije riječi i želje se pažljivo zapisuju i prema tome se kreira ponuda, te nabavlja igračka po sobnoj narudžbi.

Istovremeno s otvorenjem dućana, lansiran je i webshop www.crtic.hr gdje možete lako i jednostavno pronaći što tražite, a odabranu igračku ćete po želji dobiti i spakiranu za poklon na kućna vrata!

Uđite u bajkovit svijet igračaka, posjetite Crtić i lajkajte ih na fejsu – www.facebook.com/crtic.hr

Najnovije