Nagradna igra u Interkastu: Osvojite advent putovanja i vrijedne nagrade!

>> Nagradna igra u Interkastu osvojite advent putovanja i vrijedne nagrade!

Zima je na vratima, a Interkast spreman za hladne dane! Nemojte dočekati prve pahulje i minuse nespremni. Kamine, brikete za ogrijev, kocke za potpalu, dimovodne cijevi, vrata za dimnjake te sve potrebno za peći potražite u Interkastu po najpovoljnijim cijenama.

U ponudi ćete pronaći SUNJOY grijaće panele koji su Samsungov patent za infracrveno grijanje na bazi nanosrebra i negativnih iona. Omogućuju zdravo, ugodno i jeftinije grijanje, svježiji i ugodniji zrak za disanje, te imaju terapeutski učinak.

Prednost ovog patenta je najefikasiniji sistem grijanja s iskoristivošću preko 96%, smanjena potrošnja u odnosu na bilo koje konvecionalno grijanje. Ušteda je zagarantirana do 50% (plin, lož ulje). Garancija na proizvod je 10, a životni vijek preko 25 godina. Jednostavno, brzo i jeftino se instalira na strop ili zid. Nisu potrebne posebne dozvole, dovoljna je električna mreža od 220V, a cijena je i više nego pristupačna.

Pobrinite se i za Vaše limene ljubimce: Antifriz, akumulatori, kablovi za startanje, punjači akumulatora, strugači leda i metlice za čišćenje snijega, autocerade, ulja, staklopere za zimu, lance za snijeg – sve to pa i više od toga, pronaći ćete na njihovim policama.

Radovi po vani preko zime su gotovo nemogući, stoga preporučamo da iskoristite vrijeme za uređenje interijera Vaših domova. Uz Knauf ploče štedite vrijeme i novac! Idealne su za brzu gradnju. U svega nekoliko minuta postavljene ploče na konstrukciju ili ljepljene na zidne površine, možete obrađivati završnim MAXIMA bojama. Potražite Knauf ploče od svega 11,99 kn/ m² samo u Interkastu!

Iskoristite akcijsku ponudu od 20% popusta na sve laminate, parkete i tepih staze!

Akcijske cijene pločica: Ireland beige 34×34 – 29,90 kn/ m², Sierra marron 32,5×32,5 – 49,90 kn/m², Relax grau 34×34 – 29,90 kn/m².

NAGRADNA IGRA U INTERKAST-u!

Svakom kupovinom iznad 250,00 kuna automatski sudjelujete u nagradnoj igri!

Glavne nagrade:

*razna putovanja ( Beč, Budimpešta, Graz, Čazma, Zagreb, Ljubljana… putovanja su organizirana za 19.12.2015. )
*tableti
*igrače konzole
*poklon bonovi
*i druge vrijedne nagrade

Nagradna igra je počela 26. studenog 2015. i traje do 17. prosinca 2015. kada će biti i izvučeni dobitnici!

Zaigrajte sa Interkast-om, kupujte najpovoljnije i osvojite super nagrade!

Najnovije