POU Čakovec: Ustanova s najduljom tradicijom kvalitete

POU Čakovec Ustanova s najduljom tradicijom kvalitete te najmodernijim metodama učenja, nastavnim pomagalima i vrhunskim predavačima.

U svojoj ponudi imaju atraktivne programe s velikom mogućnošću zaposlenja: Programer WEB aplikacija, Auto-CAD specijalist, Njegovatelj/ica, Zavarivač MG-MAG postupkom, Dadilja, Monter fotonaponskih sustava, Operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom te novi program Specijalist zaštite na radu, a u pripremi je i izobrazba za gospodarenje otpadom.

Zavarivači, Operateri CNC tokarilicom i CNC glodalicom, njegovatelji i bravari – traženi u Hrvatskoj i Europskoj uniji

Upisi su u tijeku za sve programe, a poseban naglasak stavljamo na sljedeće programe: Zavarivač MIG-MAG postupkom, Bravar, Bolničar/ka, maser, njegovatelj (starijih osoba), lakirer metala, tesar, zidar, soboslikar-ličilac, obućar, šivač, Auto-CAD specijalist, Menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata.

Upisi u poljoprivredne programe

Ratar, voćar, peradar i proizvođač jaja, Proizvođač buća i bućina ulja, vinogradar-podrumar, proizvođač tradicionalnih mesnih proizvoda. Završnim programom stječe dodane bodove kod prijava na projekte Europske Unije.

Održiva upotreba pesticida – početak novih grupa

Početak predavanja za profesionalne korisnike i savjetnike je 16.09.2015. u 16.00 sati. Edukaciju trebaju završiti najkasnije do 25. 11. 2015. godine.

Pripreme za maturu – odlični rezultati prijašnjih polaznika

Pripreme za Državnu maturu vode ispravljači ispita na Državnoj maturi. Za grupu 10-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete je 20 kuna po školskom satu. Početak: tijekom 11. mjeseca. Požurite i osigurajte mjesto u grupama.

Škola stranih jezika

Strani jezici – dugogodišnja tradicija s nastavom u multimedijalnim učionicama s pametnim pločama.

Škola stranih jezika za svaku dob i svaki džep. Svatko uz malo truda može naučiti pisati i govoriti engleski, njemački, talijanski, mađarski, francuski, španjolski i ruski jezik. Predškolci, školarci i srednjoškolci 70 sati učenja stranog jezika platit će samo 1.600 kuna, a drugi jezik ili drugog člana obitelji dobivate 30 posto popusta, dok je cijena za odrasle 2.000 kuna. Nastava se provodi u multimedijalnoj učionicama opremljenima pametnim pločama po najsuvremenijim metodama učenja.

Sve informacije možete dobiti na:
040 395 236 i 396 716, 396 717
Email: info@pou-cakovec.hr
www.pou-cakovec.hr
Facebook

Najnovije