Najveći biciklistički festival u regiji i ove godine u Svetom Martinu na Muri!

Drugo izdanje najvećeg Bike Expo na otvorenom u regiji održat će se od 18. do 20. rujna 2015. godine u jednoj od najboljih kontinentalnih biciklističkih destinacija u Hrvatskoj – Toplicama Sveti Martin. Weekend Bike Festival će i ove godine ugostiti brojna imena sa biciklističke, ali i sportske scene.

Na više od 1000m2 susrest će se vodeći biciklistički brendovi, proizvođači bicikala i opreme, ali i turistička branša koja je prepoznala ovaj najbrže rastući trend i hobby u Europi.

Bogati program predavanja renomiranih stručnjaka iz svijeta biciklizma upotpunit će ovogodišnji festival i dati nove smjernice razvoju ove branše u Hrvatskoj i regiji. Neke od iznimno zanimljivih tema pokrivaju organizaciju biciklističkih utrka u Hrvatskoj, cikloturističke projekte te njihov utjecaj na razvoj destinacija i turističkih subjekata, urbano bicikliranje, interesantan biciklistički pothvat i mnoge druge.

Uz trodnevni sajam na kojem će se moći vidjeti i isprobati novi modeli bicikala za 2016. godinu, popričati sa stručnjacima iz branše oko svih detalja vezanih za ljubimce na dva kotača, dodatni sadržaj posjetitelje će potaknuti da iskušaju svoje vještine i sposobnosti te zadovolje natjecateljski duh.

Izdvajamo MTB i cestovni maraton u organizaciji lokalnog biciklističkog kluba Mura Avantura sa startom 19.9. u 11:00 sati.

Vikend od 18. do 20.09. u Toplicama Sveti Martin događaj je koji ne propušta nitko kome je bicikl dio života.

Vidimo se u Svetom Martinu na Weekend Bike Festivalu!

Više informacija o festivalu možete naći na adriabike.hr.

Program događanja se nalazi u nastavku OVDJE.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije