Auto centar Baumgartner: Nova Suzuki Vitara već od 111.248 kn!

Čvrst karakter sa snažnim dizajnom – Nova Suzuki Vitara namijenjena je za ljude koji žele više. Za one koji njeguju vlastiti životni stil, imaju snažan karakter i visoko vrednuju jedinstven dizajn.

Riječ je o dinamičnom KOMPAKTU – SUVU koji svojom snažnom i robusnom pojavom otvara na cesti jedno novo poglavlje. Savršen je pratitelj modernih ljudi, koji cijene posebnost, kao što je npr. jedan svježi i moderan SUV – dizajn sa “extraporcijom” svakodnevnih pogodnosti.

Potrošnja goriva nove Suzuki Vitare: kombinirani Test: 5,6 – 4,0 l/100 km, CO2 emisija: kombinirani test 130 – 106 g/km (VO EG 715/2007)

Pouzdana tehnologija pogona na sva četiri kotača. Za navedeno se brine 40 godina iskustva u razvijanju svjetski poznatog ‘Allroadsystema” – pogona na sva 4 kotača.

Aktualan rezultat ovog razvoja je najnoviji ALLGRIP pogon koji je na raspolaganju u novoj Suzuki Vitari i nudi 4 različita modaliteta vožnje; od štedljivog ”AUTO”, do bezkompromisnog ”LOCK” načina rada, koji čak i kod izazovnih uvjeta brine za opuštajući prolazak.

Radarski podržana sigurnost, čak i kod sustava sigurnosti možete puno očekivati od nove Suzuki Vitare. Osim važnih standarda poput ESP-a, ABS-a, i TPMS-a (sustav nadzora pritiska u gumama), nova Suzuki Vitara posjeduje još i ovisno o paketu opreme najmoderniji sustav pomoći za upravljačem.

Opremljena radarskim sustavom, upozorava na mogući sudar pri svim vremenskim prilikama i uvjetima osvjetljenja (navedeni sustav ne dolazi u svim paketima opreme).

O različitim faktorima ovisi dali ćete se osjećati udobno u Vašem autu. Sukladno paketu opreme, na raspolaganju Vam u Vašoj novoj Suzuki Vitari stoje i brojne pogodnosti.

Kako Vam se čini inovativan panoramski krovni prozor ili zabavno informativan sustav povezivanja sa svim aktualnim smartfonima i modernim aplikacijama? Ili bolje rečeno: kako bi Vam bilo slušati Vašu najdražu pjesmu pod suncem na Vama omiljenom mjestu?

Želite li pogledati ili provozati Novu Vitaru?

Dođite u Auto centar Baumgartner, Braće Graner 2, Čakovec, tel.: 040 328 007, www.baumgartner.hr

Najnovije