Didasko – Poznavanje stranog jezika kao odskočna daska

O važnosti stranih jezika sve se više govori, a mediji poseban naglasak stavljaju na odlazak u inozemstvo u pravilu uvjetovan ekonomskom situacijom u državi. U tom segmentu najpopularniji jezici engleski i njemački traženi su kao nikad do sada. Međutim, razloga za učenje stranih jezika je bezbroj. Didasko, jezično edukativni centar, govori o metodama i prednostima učenja u školi stranih jezika, a za vas je izdvojio pet najvažnijih razloga.

Didasko – jezično edukativni centar na tržištu se nalazi više od pet godina, prije gotovo tri godine postao je certificirana ustanova koja svoj nastavni program radi na temelju smjernica sadržanih u dokumentu Vijeća Europe i odobrenih od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Obzirom na sveopću globalizaciju ovaj podatak je iznimno bitan kod odluke polaznika o učenju stranog jezika. Moderan pristup u nastavi, kontinuirano usavršavanje predavača i uvođenje novih sadržaja te certificiranih metoda odlike su Didaska. Svatko ima svoje načine učenja jezika i ciljeve pa je bitno maksimalno individualizirati nastavni sadržaj. Stoga u Didasku nude razne tematske sadržaje, povratne informacije i analize te, naravno, međunarodno priznatu potvrdu o stupnju znanja stranog jezika. U nastavku donosimo pet najvažnijih razloga za učenje stranog jezika.

Karijera na prvom mjestu
Danas je gotovo uobičajeno govoriti najmanje dva strana jezika ukoliko je pojedincu karijera bitna. Kako je svijet globaliziran sve je više firmi koje djeluju internacionalno i tada se komuniciranje na nekoliko jezika podrazumijeva. U poslovnoj komunikaciji obraćanje sugovorniku na njegovom jeziku zasigurno je velika prednost na usponu karijernom ljestvicom.

Živjeti, raditi ili studirati u inozemstvu
Poznavanje stranog jezika omogućava vam kvalitetan život i izvan Hrvatske. Možda poželite živjeti u zemlji s jednom od najstabilnijih ekonomija svijeta – Njemačkoj ili ste jednostavno pravi avanturist koji želi studirati u inozemstvu? Savršeno! Strani jezici u Didasku idealan su izbor za postizanje željenog uspjeha.

Nova poznanstva
Kao polaznik Didaska imate priliku upoznati nove ljude, a iz toga se može razviti divno prijateljstvo. Obzirom da u ponudi imaju i putovanja, odnosno učenje stranog jezika u inozemstvu, upravo tamo možete upoznati polaznike iz cijelog svijeta. Komunikacija putem društvenih mreža pomaže u daljnjem održavanju kontakata i vježbanju stranog jezika.



Osobna motivacija
Postoje razlozi sasvim osobne prirode za učenje stranog jezika. Na primjer ako je riječ o komunikaciji s rođacima ili partnerom koji žive daleko. Međutim, mnogo se ljudi “zaljubi” u kulturu i jezike neke zemlje koju su posjetili na godišnjem odmoru, a za neke je riječ o čistoj zabavi. Prednost učenja jezika za starije osobe u ovom slučaju je da se mozak održava aktivnim, a kod onih najmlađih da kroz zabavu i kreativnost svoj što više razvijaju.

Otvorenost i tolerancija
Korištenje stranog jezika može vam pomoći u boljem razumijevanju druge narodnosti, ali i vidjeti svijet drugim očima. Svi smo označeni kulturom svoje zemlje i ponašamo se u skladu s istom. Moguće je da ćete preispitati svoje postupke i uspoređivati ih s drugima. Možda upravo kroz strane jezike upoznate nove kulture i otvorite sebi vrata u neki novi uzbudljiviji svijet.

Nadamo se da smo vam uspjeli približiti neke od prednosti znanja stranih jezika.

Odaberite između engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, ruskog ili mađarskog jezika. Nazovite već danas Didasko na 391 072 ili pošaljite e-mail na info@didasko.com.hr, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije