Mediji eMedjimurje i Varazdinski.hr u partnerskom odnosu s RTL-om

Ovih dana, nakon višemjesečnih dogovora o suradnji po pitanju digitalnog portfelja i nativnog oglašavanja te tješnje suradnje RTL-a s etabliranim medijima na sjeveru Hrvatske – portalima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr, koje je prepoznala struka RTL grupacije, suradnja se zakotrljala na ‘win-win-win’ relaciji – čitatelji, portali eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr te RTL.

Ovo je sigurno jedan veliki korak naprijed u poslovanju, jer su mediji – eMedjimurje.hr, kao najposjećeniji portal na sjeveru Hrvatske te sve prepoznatljiviji medij Varazdinski.hr, zapaženi od strane nacionalnog medija kao što je RTL, koji, baš kao i eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr, njeguje jednako visoke standarde u medijskom poslovanju.

Čitateljima portala bit će ponuđeno više video sadržaja u produkciji RTL-a, koji će, ukoliko to žele, besplatno gledati na portalima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr.

Mediji eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr su lokalno orijentirani portali usmjereni na stvaranje medijskog sadržaja od interesa za čitatelje na području Međimurske i Varaždinske županije, a čije zanimljive teme će se plasirati i na nacionalnu razinu putem RTL grupacije te partnerskih medija, kao i do sada, čime će teme dobivati veći doseg.

Zbog pozitivnog sinergijskog efekta i pozicioniranja u sustavu Gemius te zajedničkog nastupa prema agencijama, domene eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr prilikom ulaska čitatelja na portal, dobit će u nazivu dodatna tri slova – ‘rtl‘, dok se po pitanju uređivačke politike i vlasničkog odnosa ništa ne mijenja, već sve ostaje posve jednako kao i do sada.

Najnovije