Radio Sjeverozapad i Radio 1 i ove godine ekskluzivno emitiraju ‘ŠPANCIR NEWS’

Varaždinski gradski radio Sjeverozapad u suradnji s Radio 1 Čakovec, dva vodeća radija u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, na ovogodišnjem Špancirfestu emitiraju program pod nazivom “ŠPANCIR NEWS” na 95,2 i 105,6 FM, i to kao ekskluzivni regionalni radijski partneri Špancirfesta.

Na ovaj način, djelomičnim dupleks programom koji se realizira iz posebnog studija smještenog u Gajevoj ulici 10, dva radija će svakodnevno u eteru za stalnih 110 tisuća slušatelja prenositi atmosferu s varaždinskih ulica tijekom održavanja Špancirfesta i informirati o brojnim događanjima tijekom deset dana održavanja festivala.

Slušatelje očekuje dinamičan i atraktivan radijski program s puno gostiju, zanimljivosti, informacija i prigodnih nagrada.

Svakodnevno od 21. kolovoza pa do završetka Špancirfesta, u vremenu od 9 do 21 sat – “ŠPANCIR NEWS” na frekvencijama 95,2 i 105,6 FM.

Spomenimo i da je projekt “ŠPANCIR NEWS” od krovne udruge HURIN (Hrvatska udruga radija i novina) proglašen za najbolju akciju-event u 2014. godini u kategoriji svih privatnih radiopostaja u Hrvatskoj.

Iskoristite i posebno povoljno oglašavanje za vrijeme Špancirfesta u programu “ŠPANCIR NEWS”! S radija poručuju: posjetite nas u Gajevoj 10, kontaktirajte na broj 042 302 558 ili pošaljite elektroničku poštu na marketing.sjeverozapad@gmail.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije