Dobre vijesti: Prilika za zaposlenje u Eko Međimurje d.d.

Iz EKO MEĐIMURJA d.d. smo upravo dobili vijest da su u tijeku otvoreni natječaji zapošljavanje za više radnih mjesta.

Traži se više izvršitelja ili izvršiteljica sa radnim iskustvom ili bez radnog iskustva (pripravnici) za rad na radnim mjestima:

STROJOBRAVAR
ZAVARIVAČ
CNC OPERATER NA VELIKIM OBRADNIM CENTRIMA

EKO MEĐIMURJE d.d. je jedno od vodećih međimurskih poduzeća, koje 90 % svojih proizvoda plasira na zahtjevno europsko tržište. Surađujući sa renomiranim svjetskim proizvođačima strojne opreme, EKO MEĐIMURJE d.d. svakodnevno dokazuje svoju stručnost i velike mogućnosti u proizvodnji metalnih konstrukcija.

EKO MEĐIMURJE d.d. raspolaže najsuvremenijim strojnim parkom za obradu metala te stalno ulaže u inovacije, modernizaciju i nove tehnologije, a sve poslovne procese prate suvremeni informatički sustavi.

Uz sve to, u EKO MEĐIMURJU d.d. ističu da su svjesni da su najsnažnija poluga uspjeha svakako ljudi, stoga u okviru sustava upravljanja ljudskim potencijalima uvijek potiču kreativnost, kontinuirano učenje, usavršavanje zaposlenika, a svakog zaposlenika prihvaćaju kao individualnu osobu sa vlastitim stajalištima, kulturom i razmišljanjima. U EKO MEĐIMURJU d.d. se cijeni i nagrađuje stručnost, marljivost i intenzivni radni angažman te spremnost na timski rad.

I na kraju ono najbitnije za sve buduće posloprimce – EKO MEĐIMURJE d.d. nudi stalni radni odnos (uz probni rok) te stimulativna i redovita primanja uz rad u dinamičnom radnom okruženju.

Dakle, ukoliko imate srednju stručnu spremu strojarskog smjera, sa ili bez radnog iskustva zavarivača, strojobravara ili CNC operatera – predlažemo da se javite na natječaj i napravite korak dalje u svojoj karijeri.

Cjeloviti tekst natječaja možete preuzeti OVDJE

Najnovije