Popusti do 30% u Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama!

Dolaskom ljetnih dana Dominik zlatarnice i srebrnarnice premile su odlične popuste:

Popusti na srebrni nakit:

15% za iznos iznad 200 kn
20% za iznos iznad 500 kn
30% za iznos iznad 1000 kn

Popust na zlatni nakit:
15% na cijeli asortiman

Odabir nakita u Dominik poslovnicama zasigurno će biti pravi užitak uz ove odlične popuste, a nova kolekcija zlatnog i srebrnog nakita sigurno će vas oduševiti svojom elegancijom. Prekrasan nakit s cvjetnim motivima, motivima leptira ili anđeoskih krila, kao i drugi brojni motivi sjajno će se uklopiti u laganiji ljetni modni izričaj.

Svakako pogledajte i kolekciju zaručničkog zlatnog i srebrnog prstenja. Jednostavne linije zaručničkih prstena, ukrašenih cirkonima ili briljantima učinit će vaše zaruke savršenima.

U Dominik poslovnicama očekuje vas i velika kolekcija zlatnog i srebrnog vjenčanog prstenja. Profinjen i svevremenski dizajn te mnoštvo detalja i kombinacija daju vam veliki izbor i mogućnosti odabira.

Dominik zlatarnice i srebrnarnice vrše i uslugu otkupa zlata ili svoj stari zlatni nakit možete zamijeniti za novi i na taj način obnoviti svoj styling. Posjetite DOMINIK prodajna mjesta u Čakovcu i Varaždinu , naše osoblje će vam rado pomoći u odabiru dobrim savjetom i s puno strpljenja.

Najnovije