Novo! Istražite healthy dining restoran Le Batat

>> NOVO! Istražite healthy dining restoran Le Batat

Međimurje je bogatije za još jedan restoran koji, iako je otvoren tek nekoliko mjeseci postaje pravi hit na gastronomskoj sceni Hrvatske, ali i Slovenije.

Le Batat, prvi healthy dining restoran takve vrste u ovom djelu Hrvatske nudi lokalna jela, pripremljena na zdrav način. Naravno, iako sam batat kao biljka ne potječe iz Međimurja, već iz Amerike, on svim jelima daje dašak suvremenosti i inovativnosti. Ovo je nešto što morate probati! Inače postoje tri vrste batata, bijeli, narančasti i ljubičasti batat, no u kuhinji LifeClass Terma Sveti Martin i restoranu Le batat koristi se samo i isključivo narančasti batat koji je najkvalitetniji, i jelima daje najbolji okus.

U ponudi su jela kao što su lazanje od mariniranih tikvica, biftek s povrćem, rižoto od batata, smuđ u bučinim košticama, juha od buče, juha od batata, zdrava verzija Međimurske gibanice i još brojna druga jela. Bitno je napomenuti kako su sve namirice lokalnog uzgoja, što znači da su i sama jela ukusnija, i svježija.

Mjesečni zdravi meni samo 102 kn po osobi

Posjetite restoran Le Batat u Srpnju i po cijeni već od 102 kune po osobi isprobajte zdravi meni mjeseca koji uključuje salatu “caprese”, bistru juhu od povrća s domaćim krpicama, rižoto od tikvica, a kao desert okusite ljetni smuthie s energetskom pločicom.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

Rezervacije: 040 315 005 (svakim danom iza 12 sati)
Radno vrijeme: svaki dan od 12.00 do 22.00 sata

Najnovije