Na kupanje u Terme Sveti Martin

>> Na kupanje u Terme Sveti Martin

Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u zdravoj sjeni i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada.

Aquapark s velikim vodenim površinama, pješčana plaža za djecu, gusarski brod, odbojka na pijesku, brojni whirpooli, aquabar i ostale vodene atrakcije samo su dio ljetnog kupališta, a svi ljubitelji opuštanja i mogu isprobati i masažu ispod baldahina već od 75 kuna.

Ako ogladnite, nemojte brinuti – tu je nekoliko gastro punktova koji nude razna jela, a novost je i samoposlužna traka u restoranu Pool Lounge koja donosi ukusna, lokalna jela po pristupačnim cijenama. Ako poželite osjetiti novi slogan toplica koji glasi “Svijet zdravih užitaka” prošećite do Hotela Spa Golfer koji u ponudi ima i bogatu ponudu zdravih smoothija i healthy snacka.

Za sve ljubitelje bicikliranja tu je i odlična biciklistička ponuda koja se sastoji od bogate ponude bicikala za najam, servisne stanice, praonice bicikla, vlastite GPS navigacije s ucrtanim točkama od interesa (POI) te brojne druge sadržaje koji će vam biti od koristi ako na Aquapark dolazite biciklom.

Cjenik ulaznica za ljetne bazene:

Cjelodnevna (odrasli) ponedjeljak-petak: 50kn
Cjelodnevna (odrasli) vikend-praznici: 60kn
Cjelodnevna (djeca od 6 do 14,99) ponedjeljak-petak: 40kn
Cjelodnevna (djeca od 6 do 14,99) vikend-praznici: 50kn
Poludnevna (odrasli) ponedjeljak-petak: 40kn
Poludnevna (odrasli) vikend-praznici: 50kn
Poludnevna (djeca od 6 do 14,99) ponedjeljak-petak: 30kn
Poludnevna (djeca od 6 do 14,99) vikend-praznici: 40kn

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com
Telefon: 040 311 113
Radno vrijeme: svaki dan od 8.00 do 20.00 sati

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije