SAVJETI: Hidratantna linija sa hijaluronskom kiselinom – Most hydrating

Intenzivna hidratacija koja obnavlja prirodne rezerve vode u koži. Daje dobre rezultate i kod ozbiljne dehidracije poboljšava elastičnost kože pomaže zadržati vlagu u dubljim slojevima kože.Kod samog tretmana koriste se hidratantni serumi sa hijaluronom.

Ove ampule daju intenzivnu i dugotrajnu hidratizaciju, zahvaljujuči crvenoj algi, hijaluronskoj kiselini, biljnom kolagenu, bijelom ljiljanu i hidrolatu ruže.

Koža je meka i glatka. Kod tretmana su još bolji rezultati kad se serum tretira u kombinaciji sa ultrazvukom i tako se napravi ultrazvučni mezolift.

Koji pospiješuje prodiranje seruma u dublji sloj dermisa( kože). Super hidratantna gel maska koja se također provodi sa ultrazvukom omogučuje snažnu hidrataciju kože. Njezini sastojci kao što su ulje ruže, Afričko sveto drvo, trputac i šipak daju koži mekoču elastičnost, čvrstoću i kompaktnost.

Nakon ultrazvuka može se raditi posebna masaža lica Caresse s estetskim učinkom modeliranja i opuštanja kako bi preparati koji se koriste u kozmetičkom tretmanu dali maksimalan učinak.

Zahvaljujući specifičnom protokolu i pokretima ove masaže stvara se bolja sinergija međusobnog dijelovanja i opskrbe kože.

U beauty centru Ljupka koristimo proizvode Bioline kozmetike. Stoga svakako započnite sa kvalitetnom njegom Vašeg lica.

– Pratite naše kolumne je već slijedeći mijesec vas očekuje nagradno pitanje vezano uz njih!

Za sve žene, majke, kraljice! Pripremili smo Vam predobru ponudu paketa za mršavljenje!

Javite nam se direktno u salonu, kontakt broja 040/390139 ili putem kontakt obrasca.

Najnovije