Dani Ekocentra u Šenkovcu: Popusti, biciklijada uz druženje, zabavu na otvorenom

Ekocentar u Šenkovcu, jedan od najvećih domaćih trgovina građevinskog materijala te asortimana za vrt i vinograd, cijeli tjedan 4. do 9. svibnja sve kupce časti s 15% popusta na cjelokupni asortiman!

Stoga, gradite li nešto, adaptirate ili uređujete vrt i okućnicu, ovo je prilika da sav potreban materijan nabavite povoljnije i pritom uštedite.

Veliko finale obilježavanja Dana Ekocentra biti će ove subote 9. svibnja 2015. kada Vam Ekocentar priprema druženje na otvorenom kod Ekocentra uz zabavne programe za djecu, zabavu uz tamburaše za odrasle te ručak i piće za sve.

Budući da EKOcentar potiče zdrav način života i kretanje, u suradnji sa Biciklističkim klubom PULS organizira se Obiteljska biciklijada za sve rekreativce i obitelji s djecom.

Tome je prilagođena i biciklistička ruta ukupne dužine 20 km, koja nije zahtjevna, nema uspona i idealna je za laganu vožnju uz boravak u prirodi. Start biciklijade je u 11 sati kod Ekocentra, a nakon biciklijade Ekocentar za sve sudionike priprema ručak.

Stoga ove subote svi na bicikle i u Ekocentar na druženje i bicikliranje! Povedite obitelj i prijatelje i dobro se zabavite!

Preporučeno
Najnovije