Dominik zlatarnice i srebrnarnice: Pokloni za pričesti, krizme i krštenja

>> Dominik zlatarnice i srebrnarnice: Pokloni za pričesti, krizme i krštenja

Bliže se dani pričesti, krizma, krštenja i zato smo za vas, odnosno vaše najdraže pripremili pregršt prelijepog prigodnog nakita.

Kod primanja prve pričesti i potvrde, običaj je poklanjanja nakita s motivom križa ili anđela. U ponudi imamo velik izbor križeva ukrašenih cirkonima ili za one koji vole jednostavniji nakit, bez cirkona. Također se poklanjaju krunice koje se mogu nositi kao ogrlice ili kao narukvice.

U Dominik poslovnicama možete birati između nekoliko modela krunica – ogrlica i krunica-narukvica.

Privjesci s motivom prekrasnih anđela u boji uz odgovarajući lančić, idealan su poklon za djevojčice ili djevojke.

Pripremili smo i velik izbor muških narukvica i muških privjesaka u obliku križa.
Za prvopričesnice smo pripremili i velik izbor decentnih naušnica koje su uvijek lijep poklon, bez obzira na prigodu.

Naušnice i prsteni s motivom križa zasigurno će se svidjeti krizmanicama, a vjerujemo i njihovim kumama.

U ponudi imamo i jednostavne, moderne ogrlice i narukvice s motivima križa i Gospe koje će prvopričesnici i krizmanici rado nositi i kasnije, kroz godine.

Za krštenje možete birati razne križiće s lančićem, prelijepe anđele, narukvice na koje ćemo besplatno ugravirati ime ili poruku.

Također u svim poslovnicama imamo mogućnost kupnje poklon bona, tako da osoba kojoj poklanjate može sama odlučiti o odabiru.

U mjesecu travnju, zasigurno ćemo vas razveseliti i velikim POPUSTOM -50% na cijeli asortiman srebrnog nakita! Popust vrijedi za sve oblike plaćanja.

Posjetite naša prodajna mjesta u Čakovcu: Dominik srebrnarnica- Galerija Sjever, Dominik zlatarnica- Srossmayerova ul., Dominik zlatarnica-Rk Međimurka i odaberite najljepši nakit za najljepše trenutke.

Najnovije