Isprobajte novi Ford Mondeo u Auto Moto Centru Međimurje

>> Isprobajte novi Ford Mondeo u Auto Moto Centru Međimurje

Novi Ford Mondeo tehnološki je najnapredniji Fordov automobil koji je ikad predstavljen u Europi. Novi Mondeo lakši je 25 kg.

U čak 80% strukture vozila uloženo je u smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2. Za proizvodnju Novog Mondea koristili su se isključivo napredni materijali koji uključuju čelik visoke čvrstoće, magnezij i visokokvalitetnu plastiku koji su pridonjeli velikoj čvrstoći samog vozila.

Novi Mondeo ističe se sa smanjenom vanjskom bukom za 3 decibela, smanjenim zvukom vjetra za 8% i rashlađivanjem najboljim u klasi. Novi Mondeo je spoj sofisticiranog dizajna i vrhunske kvalitete.

Detekcija pješaka

Novi Ford Mondeo imao je svjetski debi svoje nove tehnologije detekcije pješaka koja bi mogla smanjiti ozbiljnost nesreća ili čak pomoći vozačima da ih izbjegnu. Fordov novi sustav asistencije protiv sudara s funkcijom detekcije pješaka može uočiti ljude na ili blizu ceste, ili one koji bi se mogli naći ispred automobila.

Ako sustav predvidi potencijalni sudar, automatski primijeni kočnice ukoliko vozač ne reagira na upozorenja. Sustav obrađuje podatke koje skuplja kamera na vjetrobranu i radar u braniku te ih uspoređuje s bazom podataka o “oblicima pješaka” kako bi razlučio ljude od tipičnih objekata uz cestu.


Dosad najveći raspon motora

Opcije benzinskog motora novog Mondea uključivat će 1,5-litarski EcoBoost i 2,0-litarskii 1,0-litarski EcoBoost benzinski motor, koji je nedavno proglašen međunarodnim motorom godine treći put zaredom. Opcije dizel motora su snažan 2,0-litarski TDCi dizelski motor sa 150,180 i 210 KS. Model ECOnetic bit će dostupan s 1,6-litarskim dizelskim motorom.

Mondeo Hybrid s četiri vrata spaja specijalno razvijen 2,0-litarski benzinski motor s električnim motorom i 1,4 kWh litijsko-ionskim akumulatorom koji osigurava optimalnu potrošnju goriva i emisiju CO2 od 99 g/km.*

Ugodnost, prikladnost i sigurnost

Novi Mondeo predstavlja Fordova prilagodljiva LED prednja svjetla u Europi. Fordova tehnologija stražnjih pojesava na napuhavanje prva je u industriji i imat će svoj europski debi u novom Mondeu.

Mondeo će također poboljšati udobnost za vozače s pomoću karakteristika kao što su prvi u klasi elektronski podesiv upravljač s mogućnošću memoriranja položaja, tu su i višekonturna sjedala s jedistvenom masažnom funkcijom.

Novi Ford Mondeo sa 2,0 litarskim TDCi dizel motorom i sa 150 KS za probnu vožnju dostupan u Ford ovlaštenom servisu Auto Moto Centar Međimurje d.o.o.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 040/328-750, na našoj internet stranici www.amc-medjimurje.hr, Facebook stranici, ili Vašim osobnim dolaskom u Športsku 8, Čakovec preko puta Lidla.

Preporučeno
Najnovije