Valentinovo u Centru za estetsku medicinu Medikol

>> Valentinovo voljenoj osobu poklonite bon u Centru za estetsku medicinu Medikol

Centar za estetsku medicinu Medikol povodom Valentinova odlučio je sniziti cijene najtraženijih estetskih tretmana kako biste ih mogli pokloniti svojim boljim polovicama. Mezoglow tretman lica i tretman dermalnim filerima najtraženiji su tretmani kod oba spola, kaže dr. Irijana Rajković voditeljica Centra. Tako možete svoje partnere darovati Mezoglow tretmanom sa masažom lica po cijeni od 999 kn i tretmanom dermalnim filerom (2ml) po cijeni od 3799 kn.

MezoGlow tretmani se u svijetu nazivaju još i “Hollywoodskim sjajem”, sastoje se od apliciranja koktela koji sadržavaju vitamine, minerale te esencijalne aminokiseline prijeko potebne našoj koži a služe za regeneraciju i revitalizaciju kože na licu, vratu, dekolteu i rukama gdje koža postaje sjajna, jedra, elastična i glatka. Kokteli se pažljivo injiciraju na određenu dubinu kože te se tako omogućava njihovo maksimalno djelovanje.

Dermalni filer ili hijaluronski filer je jedan te isti naziv za filer koji koristimo da nadoknadimo izgubljeni volumen kožnih nabora i bora, za oblikovanje kontura lica, hidrataciju i pomlađivanje kože te za nekiruršku korekciju ožiljka. Tokom godina, zbog procesa starenja, zajedno sa kolagenom i elastinom, gubi se sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline te koža počinje gubiti vlažnost, elastičnost, čvrstoću i volumen što dovodi do isušivanja kože i stvaranja bora. Kao dermalni filer koristi se upravo ta hijaluronska kiselina koju gubimo. Hijaluronski dermalni fileri su u posljednjih nekoliko godina postali zlatni standard za popunjavanje bora lica.

Ovdje, u Centru za estetsku medicinu, koristimo luksuzne dermalne filere visoke kvalitete. To su biokompatibilni proizvodi koji se u Vašem tijelu biološki razgrađuju na prirodan i siguran način, a nestaju iz Vašeg tijela kada se u potpunosti resorbiraju, ističe dr. Rajković.

Centar za estetsku medicinu Medikol
Čakovec : Prešernova 13, 040 / 638 – 520
estetikacakovec@medikol.hr
Zagreb: Mandlova 7 , 01 / 63 97 333
estetikazagreb@medikol.hr

Najnovije