REDEA najavljuje novi ciklus edukacija za poduzetnike

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. nastavlja tradiciju organiziranja kvalitetnih edukacija za poduzetnike te će od kraja siječnja međimurskim poduzetnicima ponuditi niz specijaliziranih edukacija.

Stvaranje i razvoj pobjedničkih timova

U današnjem svijetu žustre konkurencije i brzih promjena, važno je imati na umu kako suvremeni poslovni sustavi traže lidere koji će svojim znanjem, osobnošću, pristupom i vizijom motivirati suradnike na iznimne rezultate. Kako stvoriti pobjedničke timove te kako ih zadržati takvima samo su neke od zanimljivih tema o kojima ćete moći nešto više čuti na praktičnoj radionici koju će voditi ugledni predavač profesor dr. Velimir Srića 28. siječnja 2015. Prijave za ovu radionicu su već započele, a broj mjesta je ograničen, zato požurite!

Računovodstveno i porezno praćenje poslovanja unutar EU

Pravila knjigovodstvenog evidentiranja i poreznog praćenja često se mijenjaju. Ako imate nedoumica oko evidentiranja ili elemenata računa prilikom stjecanja i isporuke dobara unutar EU i inozemnih usluga, ova radionica je namijenjena vama. Dr. sc. Ljerka Markota iz RRIF Konzaltinga će 10. veljače razriješiti sve nejasnoće i detaljno objasniti metode računovodstvenog i poreznog praćenja poslovanja unutar EU. Sudionici radionice će rješavati praktične primjere te imati priliku postaviti pitanja vezana uz vlastito poslovanje.

Seminar za poduzetnike početnike

Kako ideju pretvoriti u posao, koji su koraci i mogućnosti za otvaranje tvrtke, kako osmisliti dobar poslovni plan te marketing proizvoda i usluga neke su od tema trodnevnog seminara za poduzetnike početnike kojeg će održati stručnjaci REDEA-e od 17. do 19. veljače 2015. Seminar će voditi stručnjaci REDEA-e koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s poduzetnicima i provođenju edukacija za poduzetnike početnike. Tijekom seminara ćete savladati tehnike kreiranja i prosudbe poslovnih zamisli kroz upravljanje portfeljem proizvoda, razvoj poslovne ideje, poslovnog koncepta i generiranje marketinških projekata.

Predstavljanje natječaja za izgradnju proizvodnih kapaciteta i ulaganje u tehnologiju

Zanima li Vas koji su uvjeti za prijavu na dugo očekivani natječaj za poduzetnike prvog poziva OP “Konkurentnost i kohezija” za izgradnju proizvodnih kapaciteta i ulaganje u tehnologiju koji je najavljen za veljaču ili ožujak ove godine, dođite na dvodnevni seminar 24. i 25. veljače 2015. Stručnjaci REDEA-e će objasniti sve uvjete i korake prijave, dokumentaciju koju je potrebno priložiti te obveze u provedbi prijavljenih projekata. Iskoristite priliku i pripremite se za prijavu svojih projekata na natječaje EU fondova prije nego se iskoriste dostupna sredstva!

Tijekom ožujka i travnja održat će se još dvije edukacije za poduzetnike na kojima će se predstaviti najavljeni i/ili otvoreni natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Prijavni obrasci i detaljnije informacije o sadržaju edukacija bit će dostupni na stranicama REDEA-e www.redea.hr desetak dana prije održavanja radionica. Sve edukacije bit će održane u prostorijama Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b.

Najnovije