Frizerski salon Viva nagradio svoje vjerne korisnike

Frizerski salon Viva već deset godina u centru Čakovca nudi profesionalnu uslugu šišanja uz najbolje frizere u gradu s individualnim pristupom svakom pojedinom klijentu. Tim povodom je za sve one koji su prepoznali njihovu kvalitetu i tih desetak godina im bili vjerni, organizirana nagradna igra u kojoj je glavna nagrada bio dvodnevni put put u Veneciju i Veronu za dvije osobe.

Tako su Vivini korisnici usluga koji su po izdanom računu popunili kupon sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, datum i godina rođenja, broj računa kao obvezne podatke, te ovisno o volji sudionika i broj telefona) i taj kupon ubacili u posebnu kutiju koja se nalazila u salonu s oznakom “Nagradna igra: S VIVOM U VENECIJU “, postali mogući dobitnici vikenda u Veneciji i Veroni. Izvlačenje sretnih dobitnika, uz izravno javljanje u programu Radio Čakovca održano je u srijedu 31. prosinca, u 14.30 minuta.

Treću nagradu, šišanje, osvojila je Jasmina Šarić iz Pribislavca. Druga nagrada, pranje,šišanje i frizura otišla je u ruke Valentine Kozjak iz Šenkovec, dok je najviše sreće imala Davorka Oblaković iz Varaždina, koja zahvaljujući svojoj vjernosti frizerskom salonu Viva putuje na nezaboravno putovanje u Veneciju i Veronu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije