Odaberite RIP d.o.o. za vaše financije, jer uz povoljnu cijenu jamčimo kvalitetu

RIP d.o.o. (Računala i programiranje) je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana 1998. godine. Pretežito posluje kao softverska tvrtka koja je stekla tržišnu reputaciju tvrtke koja uspješno projektira i izvodi složena aplikativna rješenja u najnovijim informacijskim tehnologijama. Obzirom da posjeduje vlastito softversko poslovno rješenje (ERP), tvrtka također pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge poduzetnicima, obrtnicima, udrugama i ostalim subjektima. Iskusni su u razvoju naprednih web i mobilnih poslovnih aplikacija korištenjem ORACLE tehnologija. Po narudžbi korisnika izrađuju najsloženija poslovna rješenja. U tvrtke uvodi kompletan informacijski sustav kojim se unapređuje poslovanje korisnika u cilju ostvarivanja što većih poslovnih uspjeha. Tako na jednom mjestu korisnik dobiva cjelokupno rješenje čime umnogome ostvaruje uštede. Kako u novcu, tako i u vremenu.

Iz tvrtke RIP d.o.o. ističu da svoj uspjeh mjere uspjehom svojih korisnika!

Izrađuju i implementiraju informacijski sustav tvrtkama kojim povezuju sva područja u organizaciji: nabavu, proizvodnju, prodaju i marketing, upravljanje ljudskim resursima, financijskim sredstvima, logistikom i distribucijom.

Kako bi novim korisnicima u ovim kriznim trenucima omogućili lakše poslovanje osmislili su AKCIJSKI PAKET u kojem nude besplatno programsko rješenje za vođenje poslovanja ukoliko korisnik ugovori knjigovodstveno računovodstvenu uslugu.



Ako želite pouzdanog partnera, pravovremene i precizne financijske izvještaje, partnera koji brine o Vašim administrativnim poslovima i kontaktima s Poreznom upravom te drugim institucijama, RIP d.o.o. nameće se kao najbolji izbor.

Njihov integrirani programski paket “RIS” (Računovodstveno informacijski sustav) omogućava obrtnicima i poduzetnicima cjelovito knjigovodstveno vođenje poslovanja. Zadovoljava sve zakonske propise i uvjete, te daje mogućnost dobivanja svih potrebnih informacija za uspješno upravljanje poduzećem ili obrtom. Odabirom programskog paketa “RIS” u svakom trenutku imate na raspolaganju važne podatke za odlučivanje te znatno unapređujete i pospješujete poslovanje! Od malih korisnika koji se bave uslugama, pa do većih koji imaju vlastitu proizvodnju te napredno praćenje poslovanja, aplikacija “RIS” biti će im nezaobilazan alat za uspješno vođenje poslovanja. Neki primjeri djelatnosti poslovnih subjekata u kojima je se primjenjuje aplikacija su: proizvodnja, distribucija, servisi, usluge, restorani i kafići, uslužne djelatnosti, udruge, proračunski korisnici…

Kvalitetna i pouzdana računalna oprema osnova je svakog dobrog informacijskog sustava, pa tako RIP d.o.o. pruža uslugu projektiranja računalnih mreža, izradu web stranica i grafičkog dizajna, prodaju i servis računalne opreme. Kontinuirano prate trendove informacijske tehnologije, usavršavaju i usvajaju nova znanja kako bi korisnicima osigurali kvalitetnu i pravovremenu podršku.

Nude najjeftinije tinte i tonere na tržištu kupnjom putem njihovog web shopa na adresi OVDJE .


Uspjeh stabilne i kvalitetne tvrtke RIP d.o.o. proteže se kroz sve godine poslovanja. Reference pružaju garanciju da ćete i Vi biti jedan od zadovoljnih korisnika njihovih proizvoda i usluga.

Kontakt:
Telefon: 040/ 390 226
Mob: 099 3311 144
Mail: info@rip.hr
Web: www.rip.hr

Pronađite ih na adresi:
Otokara Keršovanija 1
40000 Čakovec

Najnovije