Prijavite ekipu na 9. izdanje malonogometnog turnira u M. Subotici

Mladi i ambiciozni Palovčani, željni dokazivanja i ove će zime organizirati tradicionalni, 9. po redu, Novogodišnji malonogometni turnir, na već poznatoj lokaciji dvorane Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Svake godine do sada, Uduga mladih Palovec ozbiljno je pristupila organizaciji turnira o čemu govori velik interes i ekipa i publike. Tako će i ove zime nastaviti tradiciju turnira i to u terminu 16., 17., 18. siječnja i odmah idući vikend 24., 25. siječnja 2015. godine.

– Ovim putem najavljujemo turnir i pozivamo sve zainteresirane igrače, gledatelje i navijače da upotpune ovaj plemenit događaj kojim nastojimo postići pozitivno djelovanje na svijest mladih, povezivanje i stvaranje zajedništva među mladeži i usmjeravati ih ka bavljenju sportom i zdravom načinu života – poručili su iz Udruge mladih Palovec.

Turnir se igra u dvije kategorije, seniori i pioniri (1999. godište i mlađi). Kotizacija za seniorsku ekipu koja može prijaviti 10 igrača iznosi 500 kuna, a za pionire 100 kuna.

Nagrade za seniore: 1. mjesto 5.000 kuna, 2. mjesto 2.000 kuna, 3. mjesto 1.000 kuna

Ekipu možete prijaviti već danas putem kontakt broja 098/908-1968 (Danijel)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije