Zaboravite na zimu uz sportske aktivnosti u DG Sportu

Hladni dani su pred vratima, a za sve ljubitelje tenisa Sportsko-rekreacijski centar DG Sport pruža mogućnost bavljenja omiljenom aktivnošću u zatvorenom i ugrijanom prostoru ispod atraktivnog balona. Tenis u balonu se može zaigrati svakog dana po iznimno povoljnim cijenama, a DG Sport poklanja svako jedanaesto iznajmljivanje terena. Svaki igrač dobiva svoju karticu u koju se bilježe njegovi dolasci.

Kartica se primjenjuje na sve sportske aktivnosti, pa tako i na atraktivnu stijenu za penjanje. Visina stijene za penjanje iznosi 11 metara, širina 6, a istovremeno se mogu penjati i tri osobe.

Nakon fizičkog napora slijedi opuštanje u popularnoj Spa zoni Hotela Panorama i ugodnoj masaži. Posjetitelji se mogu prepustiti profesionalnim rukama naše maserke, a u ponudi su opuštajuće, medicinske i sportske masaže.

U sklopu hotela također djeluje i Fitness centar, a od samog osnutka održava se trbušni ples, senzualna i zabavna rekreacija koja kontinuirano okuplja sve veći broj polaznika. Osim plesa, postoji i popularna joga, kao i pilates. Svi tečajevi se održavaju u redovitom terminu dva puta tjedno.

Budući da DG Sport raspolaže sa sportskom dvoranom i vanjskim terenima, idealna je destinacija za brojne sportske aktivnosti poput badmintona, odbojke, penjanja na stijeni, tenisa, stolnog tenisa i nogometa.

Drugu godinu za redom održava se Badminton liga “Četkanje” koja broji sve više natjecatelja, trenutno je ta brojka premašila pedesetak zaljubljenika u ovaj zabavan i dinamičan sport. Osim rekreativnog dijela, nudi i mogućnost sportskih priprema za razne vrste sportova (tenis, stolni tenis, badminton, nogomet, rukomet i odbojku)

Do sad su nas posjetili sportaši iz Hrvatske, Austrije i Njemačke. Isto tako, blizina akumulacijskog jezera osigurava i održavanje sportskih priprema za sve vodene sportove na mirnim vodama.

Za više informacija klikni OVDJE

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije