Jesenski makeover uz odjeću modnog brenda UPIM!

>> Jesenski makeover uz odjeću modnog brend UPIM!

Jesenski makeover portala eMedjimurje.hr dva tjedna je prisutan na portalu eMedjimurje.hr.

Pet djevojaka koje su pobijedile u fotonatječaju za jesenski makeover UPIM (talijanski modni brand iz Lumini centra Varaždin) daruje odjećom i obućom iz bogate ponude jesenske kolekcije.

Predstavljamo vam renomirani talijanski modni brend UPIM koji je od ožujka 2014. svoja vrata otvorio i u Lumini centru Varaždin.


Italian Department Store UPIM je kod nas poznati brend svima koji su nekad odlazili u shopping u Trst. Veliki broj robnih kuća Upim i prodavaonica diljem Italije i širom svijeta, stalno raste. Upim je u sastavu Gruppo Coin uz čije iskustvo se njeguje talijanski dizajn, povećava kvaliteta, uz očuvanje i smanjenje tradicionalno niskih cijena.

Upim trgovina u Lumini centru Varaždin u svojim odjelima odijeva cijelu obitelj te vas opskrbljuje potrepštinama za posoblje, kuhinju i kupaonicu.

Na odjelu kućanstva potražite proizvode robne marke Croff. Na muškom odjelu možete kupiti proizvode robne marke J. Hart &amp, Bros, Man_Code. Na ženskom odjelu robne marke Nice Girl, Iwie, Rosa The, Nymos, kao i donje rublje Privacy. Na dječjem odjelu potražite odjeću od 0 do 14 godina, robne marke Blukids.


Kompletan makeover najsretnijih 5 kandidatkinja u UPIM-ovim modnim brandovima, moći ćete pratiti kroz nadolazećih 5 tjedana u rubrici Životni stil portala eMedjimurje.hr!

Najnovije