U Quadro po široki asortiman betonskih proizvoda

Poduzeće Quadro d.o.o. iz Križovca, kraj Murskog Središća jedan je od vodećih proizvođača opločnika u Hrvatskoj. Temelji današnje uspješne tvrtke postavljeni su daleke 1965. godine kada je započeta proizvodnja betonskih blokova.

Tržište se počelo naglo širiti što je potaklo daljnji razvoj proizvodnje i prisililo vodstvo tvrtke na kupnju novih strojeva i širenje palete proizvoda. 1985. Godine započela je sa radom “Zanatska radnja za izradu betonskih blokova- Frančić Damir”. Nakon 10 godina, točnije 1995. godine zanat počinje djelovati kao društvo s ograničenom odgovornošću pod imenom Quadro d.o.o. fokusirajući se na proizvodnju betonske galanterije – prvenstveno opločnika.


Poduzeće danas proizvodi širok asortiman betonskih proizvoda- od opločnika, rubnjaka, palisada, betonskih kanalica, stepenica i zidova.

Vlastiti resursi – prvenstveno šljunčara u Turčišću, rezultirala je velikom prednošću na tržištu jer je vlastita sirovina omogućila poduzeću da u svakom trenutku može konkurirati i kvalitetom i kvantitetom svojih proizvoda.

Svih ovih godina ponuda poduzeća širi se prema zahtjevima tržišta– kontinuiranim razvojem novih proizvoda, prateći pritom svjetske trendove. Danas poduzeće vodi politiku razvoja kroz brigu o zaposlenicima i okolišu, investiranjem u nove tehnologije te razvojem novih proizvoda, vodeći se pritom konceptom društveno odgovornog poslovanja.


Poduzeće Quadro d.o.o. posjetite na adresi, Križovcu 139 D i uvjerite se u kvalitetu njihove usluge i ponude. Kontaktirati ih možete na 040 866 234 ili na quadro1@ck.t-com.hr, a posjetiti možete i njihovu internet stranicu www.quadro.hr.

Preporučeno
Najnovije