Školski pribor može donijeti atraktivnu nagradu

Narodne novine d.d. imaju u ponudi najkvalitetniji školski pribor za svačiji ukus. Velik izbor artikala poznatih svjetskih proizvođača kao što su Herlitz, Schneider, Maped, Kores, Jolly ili Oxford University Press, zadovoljit će i najzahtjevnije.

Za one koji žele biti u trendu, u prodavaonicama Narodnih novina d.d., kao i u internetskoj trgovini na adresi e-trgovina.nn.hr možete pronaći i školski pribor poznatih brendova  kao što su  ELFS, Gorjuss, Smiley i mnogi drugi, po vrlo pristupačnim cijenama.

U Narodnim novinama d.d. mislimo i na zdravlje vaše djece.

Ergonomski oblikovane školske torbe i pisaći  pribor, poseban pribor za ljevoruke učenike, flomasteri koji se lako peru s odjeće ili namještaja, ekološke bojice, savitljivi trokuti, ravnala i kutomjeri te puno drugih artikala čeka vas u našim prodavaonicama i u internetskoj trgovini.

Uz sve to, kupnjom školskog pribora u vrijednosti većoj od 100 kn ostvarujete pravo na sudjelovanje u SMS nagradnoj igri sa 101 nagradom, koja traje do 27. rujna.

Otputujte na željenu destinaciju, osvojite tablet, MP4 ili majicu, a sve detalje o nagradnoj igri možete saznati na www.nn.hr.

Nemojte propustiti priliku, nabavite kvalitetan školski pribor za svoje školarce, igrajte se i osvojite nagradu!

U Čakovcu se prodavaonica Narodnih novina nalazi na adresi Kralja Tomislava 10.

Preporučeno
Najnovije