Toplice Sveti Martin: Weekend Bike Festival 2014

Hrvatska je napokon dobila najveći biciklistički festival u regiji! Od 5. do 7. rujna u Toplicama Sveti Martin po prvi put održat će se Weekend Bike Festival i sudeći prema listi izlagača nedvojbeno će biti najveći do sada na gotovo 1000m2 izložbenog prostora sa svim novitetima za 2015. godinu.

Impresivnu listu izlagača upotpunjavaju brandovi i tvrtke kao što su: Giant, Rog – Joma, Keindl Sport, Protea Jaska i Kosport, Chaky (Scott i Rock Machine), Huni Bike, Rimac bike (Greyp), Visiobike, Adria Bike Grupa, Svera (High Five sportska prehrana), Endura (biciklistička odjeća), Thule, Garmin, Outdoor fitness časopis, Rimac, Visiobike, Husqvarna, ABH, Beciklin, Viva Sport, Kompas, Fotex, Marko projekt i TDS.

Bogati program u tri dana će osigurati nešto za svakog člana obitelji, od dječjih radionica, uzbudljive eliminator utrke sa bogatim fondom nagrada, tura vođenih od poznatih hrvatskih biciklista poput Matije Kvasine, ali i obiteljskih tura u koje se mogu uključiti i oni najmlađi. Biti će prikazani i neki kultni biciklistički filmovi i održani paneli sa ljudima koji žive za biciklizam! Naravno, ne treba zaboraviti ni Bikers Party koji će biti u subotu navečer i zasigurno uz dobru atmosferu potrajati do dugo u noć!

Kreirani su razni paketi za sve želje i potrebe, bilo da želite biti dio cijelog programa, uživati u apsolutno svim sadržajima festivala i odsjesti u Toplicama Sveti Martin za cijenu već od 999,00kn ili ako želi jednodnevni paket za 150,00kn u kojem ćete osim ručka dobiti i poklon paket i mogućnost sudjelovanja na vođenim turama, okruglom stolu i na utrci “Šampion brega”!

Za one koji se samo žele utrkivati, startnina za utrku je 30,00kn, a osim mogućnosti da se osvoji jedna od novčanih nagrada (3.000kn za 1. mjesto, 2.000kn za 2. i 1000kn za 3. mjesto) u muškoj i ženskoj kategoriji očekuje vas ugodno osvježenje nakon odvožene utrke.

Vođene Bike ture po Međimurju powered by High Five energetski napitci
U sklopu Weekend Bike Festivala održavaju se vođene ture po Međimurju, pa su tako definirana dva termina u subotu 6.9. i jedan termin u nedjelju 7.9. Ture su namijenjene zaista širokom spektru javnosti – za one kojima nije problem odbiciklirati stotinjak kilometara, ali i za one kojima je 25 kilometara i više nego dovoljno, a važno je napomenuti i obiteljsku turu u kojoj će moći sudjelovati čitave obitelji!

Zanimljivo je to što će sve ture imati po jednog vodiča, a svaki od njih je na daleko poznato lice u svijetu biciklizma. Ima ih čak 5, a oni su redom:

Mia Radotić – jedina Hrvatica koja vozi za profesionalnu žensku biciklističku ekipu, višestruka prvakinja Hrvatske i prva Hrvatica koja je nastupila na ženskom izdanju Giro d’Italia; Vladimir Miholjević – biciklist olimpijac koji je 11 godina za redom (1993. – 2004.) proglašavan najboljim hrvatskim biciklistom; Matija Kvasina – Hrvatski reprezentativac i višestruki državni prvak; Kristijan Đurasek – varaždinski biciklist, koji vozi za talijansku momčad Lampre – Merida i Roberto Setnik – rodom iz Međimurja, deseterostruki Ironman, svjetski viceprvak u Triatlonu i dio tima u ovogodišnjem RAM!

Broj mjesta je ograničen, pa napravite REZERVACIJU čim prije i osigurajte svoje mjesto!

Više o svemu možete saznati na www.weekendbikefestival.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije