Didasko – više od škole stranih jezika

U svojoj ponudi Didasko – jezično edukativni centar i ustanova nudi pregršt obrazovnih programa i zabavnih sadržaja. Tečajevi stranih jezika, prijevodi, produženi boravak za djecu i boravak u inozemstvu za sve generacije samo su neki od njih.

Didasko je angažirana jezično edukativna škola koja je pretprošle godine dobila status ustanove, što znači da su nastavni programi izrađeni na temelju smjernica sadržanih u dokumentu Vijeća Europe i odobreni od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Ustanova Didasko ima akreditaciju za pet stranih jezika i stupnjeve znanja od A1 do C2, a svjedodžba omogućuje upis stupnja znanja u e-radnu knjižicu, nastavak učenja stranog jezika u sličnim ustanovama u Europi te bolje pozicioniranje na radnom mjestu koje zahtjeva poznavanje stranog jezika.

Tim od 30-tak osoba sastoji se od obrazovanih predavača, stručnih suradnika i izvornih govornika jezika. Cilj je ponuditi kvalificirane tečajeve koji polaznicima omogućuju postizanje jezičnih ciljeva u odgovarajućem vremenu. Iznimnu pažnju polažu na dobrobit polaznika. Brinu se o ugodnoj i otvorenoj atmosferi, a pritom obostrana komunikacija igra veliku ulogu.


Koristi od učenja jezika u Didasku su savjetovanje i brižljivi odabir tečaja, homogeni stupnjevi u grupama, redovna kontrola uspjeha i individualni pristup. A svatko tko uči s veseljem i zanimanjem, uči brže i bolje. Stoga je nastava interaktivna, odlikuju je male grupe, zanimljiva je i orijentirana na aktivni govor, koriste se najmodernije pedagoške metode s aktualnim materijalima i modernim medijima, a sve uz opuštenu i motivirajuću atmosferu u kojoj je učenje zabavno.

Birati se može između sedam svjetskih jezika: engleski, njemački, francuski, španjolski, talijanski, ruski i mađarski, a tečajevi su prema zahtjevima pojedinca – od djece do odraslih osoba te posebno za poslovne potrebe.

Djeca uz učenje stranih jezika mogu birati između raznih radionica te proslave rođendana, a za firme uz prilagođene jezične tečajeve nude i usluge prevođenja. Zanimaju li vas grupna putovanja u europske gradove ili dodatno učenje jezika u inozemstvu – u Didasku ste na pravoj adresi.

Strani jezik je izazov, ulaganje u budućnost – upisi su u tijeku na 040 391 072 ili e-mailom na info@didasko.com.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije