Redizajnom portala eMedjimurje.hr čitanost porasla za 33 posto!

Kao što ste već sigurno primijetili, redizajnom portala eMedjimurje.hr željeli smo čitateljima pružiti više informacija s devet novih rubrika te razdvajanjem portala na dva dijela za bolji pregled članaka – gornji dio na koji ste kao čitatelj naučeni i gdje ćete tražiti svakodnevne teme iz različitih područja života od crne kronike, politike, gospodarstva, sporta, obrazovnih i društvenih tema te magazinski dio portala (donji dio) gdje ćete nakon što apsorbirate “teže” teme, preći na lakše štivo i razonodu koju ćete čitati u rubrikama “Životni stil”, “Horoskop”, “Vino i Hrana”, pročitati gdje se trenutno nalaze radarske kontrole ili primjerice pogledati eMeđimurku dana i pronaći događaj kamo se zaputiti vikendom.

Uz responzivan dizajn prilagođen za sve vrste preglednika i uređaja, svježe informacije portala eMedjimurje.hr pratite bilo kada i bilo gdje!

Najnoviji rezultati istraživanja Gemius potvrdili su rastući trend čitanosti portala eMedjimurje.hr, koji bi uskoro mogao postati najposjećeniji županijski portal u Hrvatskoj! Iako se za medije kaže da ljeti dolazi “sezona kiselih krastavaca” portalu eMedjimurje.hr čitanost je porasla za 33.94% te se portal u srpnju pozicionirao na 66. mjestu u Hrvatskoj, dok je po otvaranju stranica pozicioniran na visokom 31. mjestu u cijeloj RH.

GemiusAudience mjerenju posjećenosti online medija od početka godine priključili su se i ostali mediji iz naše županije – za srpanj se Medjimurje.hr nalazi na 87. mjestu dok su Mnovine.hr na 89. mjestu.

Gemius mjeri četiri stavke – doseg, posjetitelji (stvarni korisnici), posjete i prikazi stranica. Portal eMedjimurje.hr vodi po svim stavkama, te je u dvije kategorije – posjete i prikazi stranica jači i od susjednog portala eVarazdin.hr (Međimurska županija ima 113 804, a Varaždinska županija 175 951 stanovnika, tj. više od 50%).

Kompletnu Gemius listu možete pogledati klikom ovdje (doseg).

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se sa jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

Međimurski internet portal eMedjimurje.hr vodeći je u županiji i u društvenim mrežama s preko 29 tisuća Facebook fanova, te više od 1400 Twitter followera.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije