Školski pribor, fotokopiranje, printanje u knjižari Mas Media

Mas Media je knjižara i papirnica u Čakovcu na jugu u sklopu TC Betex. U Mas Medi potražite sve za školu i ured, nude vam i usluge fotokopiranja i uveza, servis i prodaju informatičke opreme i računala te prigodne poklone.


Školski pribor:
Bilježnice, pisanke, pisaći i crtaći pribor, velik izbor olovaka, tehničkih i kemijskih olovaka, uljnih pastela, bojica, tempera, blokovi za crtanje, školske mape, gumice, šiljila, šestara, trokuta, ravnala, ljepila, velik izbor školskih torbi i ruksaka, pernica!


Sve za poduzeće:
papiri za printanje i kopiranje raznih proizvođača, registratori, spajalice, selotejpi, fascikli, termo rolice za POS terminalne printere.


Obrasci:
MIO, HZZO, PDV,  uplatnice, isplatnice, otpremnice, paragon blokovi, HUB-nalozi za plaćanje. Ugostiteljstvo: nadzorni listovi, prometi i zaključno stanje. Građevina: građevinski dnevnici, knjiga zaštite  na radu.


Fotokopiranje i printanje:
Fotokopiranje i printanje A4 i A3 formata – s USB sticka ili poslano emailom. Poseban popust za đake i studente: A4 fotokopiranje obostrano već od 0,30 kn/listu. Spiralni plastični uvez – 6, 8, 12 mm i veći, izrada uve za maturalnih i diplomskih radova!


Servis i prodaja infomatičke opreme i računala:
Tipkovnice, miševi po promotivnim cijenama, CD, DVD, USB stickovi, PC konfiguracije računala ili mogućnost sklapanja konfiguracije po vlastitoj želji. Monitori za PC računala, printeri. Velik izbor tinti i tonera za printere- zamjenske tinte već od 15,00 kn. Servis i dijagnostika kvara – besplatno! Svaki treći servis računala – gratis!


Potražite ih u Čakovcu na Jugu, u sklopu TC BETEX, T. Goričanca 1, radno vrijeme od 9 do 17, a subotom od 8 do 12 sati.

Tel./fax: 040 500 858
Email: info@mas-media.hr

Najnovije