Osvojite nagradu: Tjedan estetske medicine i anti aging-a u Medikolu

U periodu od 9. do 13. lipnja 2014. u Ustanovi za zdravstvenu skrb Medikol u Čakovcu, Prešernova 13, održati će se Tjedan estetske medicine i anti–aging-a.

Svi pacijenti Ustanove, kao i ostali zainteresirani mogu iskoristiti 20% popusta na sve estetske tretmane

Idući tjedan imate zaista nevjerovatnu priliku učiniti nešto za sebe i svoj izgled. S obzirom da nam je ljeto “pred vratima” iz ponude izdvajamo tretmane botoxa lica, blackberry botox i liječenje prekomjernog znojenja pazuha, ruku i stopala botoxom. Također, na akciji su dermalni fileri i mezoterapijski tretmani anti – aging-a, vlasišta i ruku te mezolift i mezoglow.

Danas, 6. lipnja u periodu od 16 do 21 sat, možete obaviti besplatne konzultacije kod dr. Rajković u Ustanovi za zdravstvenu skrb Medikol. Predbilježbe se vrše putem telefona 040 638 – 507/526 ili na medikolinfo.ck@medikol.hr.


Rezervirajte svoj termin još sada!

Iz navedene ponude za ponedjeljak, 9. lipnja 2014., izdvajamo blackberry Botox tretman. Botox je u posljednja dva desetljeća donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini, a ujedno je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža. Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju.

Botox je pročišćeni protein izveden iz bakterije clostridium botulinum. Mnogo je pogrešnih uvjerenja o botoxu, a nerijetko ga se naziva i otrovom što je apsolutna dezinformacija. Botox je zapravo organska, prirodna tvar, u potpunosti bezopasna. Primjenjuje se od početka 70-ih u raznim granama medicine, uključujući neurologiju i oftalmologiju, a u estetskoj medicini koristi se više od 20 godina.


Blackberry botox se preporuča svim koji većinu svog vremena porovode za svojim mobitelima. Zašto?

Najnovije studije su pokazale da zbog učestalog gledanja u mobitele, većina njih ima male ekrane, dolazi do pretjeranog mrštenja čela, što uzrokuje ranije stvaranje bora “mrštilica” i tzv. “crow’s feet” oko očiju, što i konačnici dovodi do jakih i dubokih bora te osoba izgleda puno starije nego što je. Kako danas svi teže mladenačkom izgledu, stručno osoblje Ustanove za zdravstveni skrb Medikol odlučili su ponuditi najnoviji tretman protiv takvih bora-BlackBerry botox. Botox se u malim količinama aplicira direktno i samo na te bore “mrštilice” dozvoljavajući da klijent i dalje ima mimiku lica, ali bez vidljivih sitnih bora. Ovim tretmanom garantira se besprijekoran izgled i odmah vidljivi rezultati.


NAGRADNA IGRA

Ovom prigodom najbržu čitateljicu nagrađujemo poklon bonom s popustom od 35% popusta za Blackberry botox tretman, stoga požurite na Facebook portala eMedjimure.hr i pogledajte kako osvojiti nagradu.

Najnovije