Proljetna otvorenja u Lumini centru uz značajne popuste

Uz NOVA OTVORENJA svjetski poznatih brendova posjetitelji mogu uživati u brojnim pogodnostima i iznenađenjima – Od dana otvorenja, 27. ožujka mnoge trgovine spremaju se “popustiti” od 20 do 50 posto!

Bliži se dan kada će brojni renomirani brendovi otvoriti vrata svojih trgovina u Lumini centru. Osim što će u četvrtak, 27. ožujka svi posjetitelji imati priliku uživati u vrhunskoj ponudi novih trgovina H&M, Sport Vision, UPIM, C&A, NewYorker, Deichmann, Europa 92, Benetton, Victus Lumini, Diadema, Galeb, Sandra i Toni, Top shop, s.Oliver, Galileo, Mis, Shoebox, Posteljina.hr, Ghetaldus, Ciciban, iNovine i Accessoires Donna, također će moći ostvariti znatne popuste na svoju proljetnu kupnju i mnoge druge pogodnosti.

Na sam dan proljetnih otvorenja, 27. ožujka, Benetton nudi 20 posto popusta na sav asortiman, Planet obuća također 20 posto popusta na sav asortiman, osim robe na akciji, H&M nudi 20 posto popusta na omiljeni proizvod, a dm poklon za kupnju iznad 100 kuna te 15 posto popusta na Pampers i 30 posto popusta na Niveu kao i usluge vizažista. Ciciban nudi 15 posto popusta na novu kolekciju. Isti dan, Top shop organizira Shark prezentaciju te Delimano palačinkijadu.

Od 27. do 29. ožujka Deichmann nudi 20 posto popusta na drugi te 30 posto na treći proizvod, dok s.Oliver 27. i 28. ožujka daruje 15 posto popusta povodom otvorenja. U periodu od 27. do 30. ožujka ugodna iznenađenja priređuje i C&A s 20 posto popusta na sav asortiman, Bulevar s dodatnim popustom od 40 posto na sav asortiman, zatim Galileo s 40 posto popusta na cijeli asortiman za plaćanje gotovinom, UPIM s 20 posto popusta za kupovinu veću od 200 kuna uključujući brojna druga iznenađenja, Galeb s 20 posto popusta na cijeli asortiman koji već nije na popustu ili sniženju te Gaastra i New Yorker s 50 posto popusta.

Te dane i Technomarket ima akciju, a odnosi se na TV LED Blaupunkt BA40Z188 i NEO LED TV, LED-19965 koji će koštati 200 kuna manje. A 15 posto manje će koštati i proizvodi Candy bijele tehnike u iznosima iznad 10.000 kuna. I novi hipermarket Victus Lumini bit će idealno mjesto za obiteljski shopping jer je pripremio niz svima potrebnih proizvoda po najnižim cijenama u regiji. Osim što na dan otvorenja planira razveseliti sve posjetitelje svojim popustima, od 28. ožujka do 4.travnja Benetton nastavlja “popuštati” 10 posto također na sav asortiman proizvoda.

Da otvorenja novih trgovina slučajno ne prođu bez vrhunske zabave osigurao je Stadium Bowling koji će povodom otvorenja prirediti glazbeni spektakl pa će tako 27. ožujka od 20 do 24 sata sve posjetitelje zabavljati DJ Sasha, 28. ožujka od 21 do 03 sati Acoustic band, a 29. ožujka od 21 sat DJ Toni. Stadium Bowling nije zaboravio niti na najmlađe posjetitelje koji će moći oslikati svoja lica 30. ožujka od 16 do 19 sati.

Obiteljski orijentiran i pristupačan, Lumini centar time nastavlja sa širenjem ponude pružajući svim posjetiteljima jedinstveno iskustvo kupnje i zabave. Stoga ne propustite otvorenje novih trgovina u Vašem Lumini centru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije