Radionica u Maloj Subotici: Prijavi se i nauči pripremati zdravu hranu

Imate povišeni krvni tlak, šećer, masnoću? Morate ili se želite hraniti zdravije, a ne znate što biste kuhali ili jeli? Doktor vam je zabranio jesti meso, jaja i svu nepcu okusnu hranu i vi ste očajni?

Odgovore na ova pitanja potražite putem radionici zdrave hrane gdje ćete naučiti spremati seitan – pšenični gluten, kvalitetnu zamjenu za životinjske bjelančevine koja ne sadrži štetne zasićene masne kiseline. Radionica će se održati u subotu 8. ožujka s početkom u 15 sati u Maloj Subotici. Radi ograničenog broja polaznika prijavite se na broj 098 180 3440, a cijena radionice je 80 kuna.

Tako ćete imati prilike u jedno subotnje poslijepodne naučiti spremati seitan i jela od seitana kao što su pohani seitan u mješavini sjemenki, seitan natur, seitan a la bolognese, pašticada sa sojinim šniclama, lazanje od sojinih ljuspica, kolač/biskvit bez jaja, curry od povrća i basmati riža i niz ljekovitih pripravaka od začina.

Na radionici ćete naučiti spremati sojine ljuspice i sojine šnicle na ukusan način, spremati biskvit bez jaja tako da slobodno možete uživati u slasticama, upoznati nove egzotične začine koji imaju ljekovita svojstva i naučiti kako ih koristiti u svakodnevnoj prehrani, spremati niz ljekovitih pripravaka za zdravlje i očuvanje zdravlja te upoznati pravila zdrave prehrane i kombiniranje namirnica.

Dođite i uvjerite se da zdrava hrana i priprema ne trebaju biti i nisu skupe, odvažite se na avanturu, učinite nešto za svoje zdravlje jer sami možemo i trebamo brinuti o njemu. Svaki polaznik dobiva skriptu recepata i ukusnu večeru te znanje kako zdravo pripremati hranu.

Radi ograničenog broja polaznika prijavite se na broj 098 180 3440, a cijena radionice je 80 kuna. Dođite i nahranite svoju kulinarsku kreativnost te osvježite obroke novom i zdravom idejom.

Najnovije