Kozmetički studio Skin traži kozmetičarku

U potrazi smo za novim članom našeg mnogobrojnog i složnog tima, s kojim smo, ukoliko će se uklopiti u naš kolektiv, spremni zasnovati ugovor na neodređeno vrijeme. Kako nam je radna atmosfera i sloga između djevojaka od izuzetne važnosti, nudimo vam prijateljsku i poticajnu atmosferu na vašem novom radnom mjestu te primanja koja će pratiti vaš entuzijazam i volju da usavršite postojeća, te steknete nova znanja i vještine.

Uvjeti koje je potrebno zadovoljiti kako bi konkurirali na natječaju jesu da iza sebe imate tri godine radnog iskustva, te da ste ovladali metodom egipatske depilacije i pedikure. S obzirom da naše usluge nerijetko koriste i poslovni partneri naših klijenata, poznavanje stranog jezika dodatan je plus.

Kozmetički studio SKIN postoji u Varaždinu već devetu godinu, te se proteže kroz 100tinjak kvadrata u kojim nudimo izuzetno široku lepezu kozmetičkih usluga. Trenutno smo jedan od najvećih i ljudstvom najbrojnijih kozmetičkih salona u cijeloj regiji.

Svim zainteresiranim djevojkama koje rade, a nisu zadovoljne postojećim uvjetima, garantiramo apsolutnu diskreciju što se tiče vaše prijave na oglašeno radno mjesto.

Više informacija o kozmetičkom salonu možete prikupiti na našoj internet stranici: www.studio-skin.hr, Facebook profilu ili Youtube kanalu.

Kozmetički studio Skin
Trg Matije Gupca 21, Varaždin
Mob.: 098/9079 080

Najnovije