Gdje jesti? Što jesti? Gableci olakšavaju izbor!

Tvrtka Infenso iz Čakovca bavi se razvojem i izradom mobilnih aplikacija, izradom web rješenja i razvojem cloud sustava!

Našim klijentima nudimo podršku u svim fazama razvoja programskih rješenja – snimanje stanja, razvoj kreativnog koncepta, planiranje, grafički dizajn, programiranje, testiranje i publiciranje. Naš posao je unapređenje prezentacije i poslovanja naših klijenata primjenom modernih tehnologija i procesa.

Jedan od naših posljednjih projekata je i nedavno završena, mobilna aplikacija zvana GABLECI, koja nudi dnevnu ponudu jela iz vama omiljenih restorana, bez obzira na vašu lokaciju (Trenutno je dostupna ponuda gableca samo za Međimursku županiju).

Aplikacija nudi dnevni meni restorana svakog radnog dana u tjednu, te korisnik unutar aplikacije može sam filtrirati da li želi pregled po restoranima, po jelu, odabir omiljenog restorana/jela, karta s najbližim restoranima.

Također, ukoliko neki restoran izrazi želju da se ga uvrsti u dotičnu aplikaciju, može se obratiti na mail: info@infenso.hr ili ispuniti obrazac unutar same aplikacije. Aplikacija se može preuzeti sa App Stora i Google Play marketa, a više o aplikaciji može se vidjeti na web stranici www.gableci.hr.

Najnovije