Valentinovo uz 50 posto popusta na nakit u ZAKS-u!

Na Dan zaljubljenih tj. Valentinovo običaj je svojoj ljubavi, bližnjima ili sebi pokloniti mali znak pažnje, a na dan 14. veljače dva su vrlo popularna poklona: nakit i ruže.

No, u nedavno otvorenoj zlatarni Zaks u centru Čakovca na adresi Ulica kralja Tomislava 3 doskočili su i tome – prekrasan srebrni nakit s motivom ruža sada je jedini dar koji ćete trebati za Valentinovo!

Nakit s motivima ruže pogledajte u našoj galeriji na kraju ovog teksta.

Za Valentinovo je tradicionalno veći broj zaruka i vjenčanja

Osim toga, ovoga puta ne trebate brinuti da li će osobi kojoj kupujete prsten odgovarati njegova veličina jer je prstenje iz ZAKS-a napravljeno tako da se bez problema prilagođava svakom prstu.

Uz veliki izbor klasičnog nakita s motivom srca u zlatarni Zaks u Čakovcu u trenu ćete odabrati poklon kojim će se oduševiti svaka pripadnica ljepšeg spola dok je za Njega spreman veliki izbor muških satova, srebrnih manžeta i igala za kravatu. Stoga, svratite u Zaks jer zlatni ili srebrni nakit je poklon trajne vrijednosti – uspomena koja traje vječno!

Stoga, iskoristite 50 posto popusta na cjelokupan asortiman srebrnog nakita, nakita od čelika i satova, te 20 posto popusta na zlatni nakit (bez obzira na način plaćanja), koji u ZAKS-u vrijedi do kraja veljače 2014.

Najnovije