Dominik zlatarnice i srebrnarnice, elegantni sjaj u Međimurskoj županiji

Dragi Međimurci, istinski ljubitelji nakita među vama već zasigurno znaju da najljepši i najkvalitetniji nakit u županiji a i šire mogu pronaći upravo u Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama. Samo vrhunska kvaliteta, pristupačne cijene i zadovoljni kupac nama su na prvom mjestu, stoga nas raduje da ste to prepoznali.


S velikim zadovoljstvom pozivamo vas da posjetite našu novootvorenu poslovnicu Dominik srebrnarnica Elegance u Čakovcu, smještenu u Galeriji Sjever. Posebnost naših Dominik Elegance prodajnih mjesta je birani asortiman najviše kvalitete srebra 925, ekskluzivne kolekcije srebrnog nakita posebice za vjenčanja, krštenja, popularni orjentalni nakit, nakit s markezitom te veliki izbor srebrnog nakita s dragim i poludragim kamenjem.

Suvremeni mladenci mogu kod nas pronaći najnovije modele zaručničkog i vjenčanog prstenja, profinjenog dizajna i kvalitete po prihvatljivim cijenama, u zlatnoj ili srebrnoj izvedbi.

Također, za kupce s posebnim željama, omogućili smo i izradu unikatnog vjenčanog prstenja po vašim zamislima i idejama.

Naša prvootvorena, najstarija Dominik zlatarnica u Čakovcu (Strossmayerova 8), nakon 10 godina rada još i više sjaji iz izloga i privlači kupce svojom biranom ponudom.

Ljubitelji lijepog i profinjenog na svoje će doći i u našoj Perla zlatarnici, smještenoj u Robnoj kući Međimurka.

Dugogodišnje iskustvo i praćenje svjetskih trendova, garancija su da ćete u Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama pronaći nakit kakav ste oduvijek željeli imati ili darivati.

Zlatno i srebrno prstenje, naušnice, ogrlice, broševi i privjesci neka dopune vaš styling ili sačuvaju trajnu uspomenu. Darujte sebe i svakako darujte najdraže.

U vrijeme darivanja i mi darujemo naše kupce prigodnim popustima, u Dominik zlatarnici i do 50%, te u Perla zlatarnici 20%.

Pozivamo vas, posjetite nas, neka najljepši trenuci traju i sjaje u profinjenim nijansama nakita Dominik!

Više na www.dominik-nakit.hr.

Preporučeno
Najnovije