SPAR supermarket od četvrtka, 24. listopada i u Čakovcu!

U četvrtak, 24. listopada otvara se prvi SPAR supermarketa u Čakovcu u okviru novog trgovačkog centra Galerija Sjever na Svetojelenskoj cesti 25.

U supermarketu od preko 1.200 metara kvadratnih biti će zaposleno 39 djelatnika. Kupcima će na raspolaganju biti gotovo deset tisuća proizvoda prehrane i neprehrane. U skladu sa svojom poslovnom politikom dobre suradnje s lokalnim proizvođačima, posebno mjesto na policama Spar supermarketa u Svetojelenskoj dobili su Vajdini proizvodi, proizvodi iz Čakovečkih mlinova, Raguzine tjestenine a Čakovčani će moći birati između nekoliko različitih vrsta bučinih ulja.


Kupovinu će moći obaviti na 6 blagajni od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

U opremanju je korištena Full Led rasvjeta kojom će se štediti i do 15% električne energije a sustavom za korištenje otpadne topline rashladnog sustava zagrijavat će se topla voda i dogrijavati prodajni prostor.


Spar supermarketa otvara se 24 .listopada u 8:00 sati, a cijeli dan će biti organiziran bogat zabavni program za kupce uz puno degustacija, poklona, zabave i glazbe.

Kako su Čakovčani već upoznati s bogatim asortimanom i povoljnim cijenama u našim trgovinama u Varaždinu i Koprivnici, nadamo se da će se na dan otvorenja dobro zabaviti, a sve ostale dane kupovati s velikim zadovoljstvom.

Iskoristite akcije otvorenja:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije