Saznajte kako se trajno riješiti dlačica! U Centru Venera 11.11.

Dosta vam je depilacija, želite trajno ukloniti dlačice?

Dođite 11. studenog u Centar zdravlja i ljepote od 12 sati na predstavljanje novog IPL uređaja za trajno uklanjanje dlačica!

Najnoviji uređaj Yperion OR-Light, vodećeg svjetskog proizvođača IPL uređaja iz Francuske, trenutno je najkvalitetniji i najučinkovitiji takav aparat u svijetu. Uz pomoć aplikatora s intenzivnim pulsnim svjetlom, omogućuje nam izvođenje IPL fotoepilacije.

Potrebno je istaknuti da je IPL novija tehnologija i sve više potiskuje lasersku tehnologiju kod tretmana fotoepilacije. Prednosti IPL tehnologije trajnog uklanjanja dlaka u odnosu na laser su:

• veća učinkovitost
• manje su bolni
• veća sigurnost rada i puno manja opasnost od opeklina
• mogućnost boljeg određivanja programa prema tipu kože i dlake
 

Proizvođač Yperion, Pariz, je svjetski lider i inovator na području intenzivnog pulsnog svjetla, a njegovi uređaji sa svim atestima koriste se u nizu estetskih i dermatoloških centara u gotovo svim zemljama svijeta.

U Izraelu, domovini intenzivnog pulsnog svjetla, Yperion je najprodavaniji IPL uređaj na tržištu, a u EU je među Top 3 naprodavanija IPL uređaj. To je najbolja garancija kvalitete. Or Light ima mogućnost emitirati svjetlo u rasponu od 600-1000 nm. Ovaj raspon spektra djelovanja garantira da pulsno svjetlo ne utječe na vodu u tkivu, i ne može doći do štetnih posljedica bilo koje vrste, a efikasnost rada je na maksimumu.

Trajna depilacija IPL-om je jedinstveni proces transmisije svijetla koji daje izvanredne i sigurne rezultate.

Na kraju ciklusa tretmana biti će trajno uklonjeno 60-90% tamnih dlačica na tretiranom području. Ciklus rasta dlake dijeli se u tri faze: anagena faza (rast), katagena faza (izlazak dlake) i telogena faza (neutralna faza).

Sve dlake ne rastu istim tempom i nisu sinhronizirane u rastu, a korijen može biti inhibiran/uništen samo u anagenoj fazi. Vidljive dlake nisu sve u anagenoj fazi rasta, tj. neke su u telogenoj fazi, neke u katagenoj fazi. Stoga treba napraviti seriju od 7-10 tretmanima dok se ne postigne cilj do cca 90% uništenih korijena tamnih dlaka.


Ne propustite 11. studenog prezentaciju IPL uređaja na u Centru zdravlja i ljepote Venera na adresi Novakova 38 (Stari Hrast) Čakovec
.


U Centaru zdravlja i ljepote Venera su samo za Vas snizili sve cijene u cjeniku za 30%


Akcija tijekom listopada i studenog 2013.g!

Spa Essentials regeneracija tijela:

Osjećate se umorno, bezvoljno, nedostaje vam energije, često ste prehlađeni…..pružite svome tijelu prirodni energetski tretman koji sadrži:

• morski piling tijela
• omatanje u topli pakung sa samozagrijavajućim algama
• masaža cijelog tijela kokosovim uljem


Cijena jednog tretmana iznosi 150 kuna, a za potpuni oporavak predlažemo tri tretmana za samo 300 kuna.

 Medicinska masaža leđa 70 kuna

Digitopresura lica!

Ova metoda koja potječe iz Kine a zasnovana je na kineskoj medicini. Digitopresura se zasniva na podražavanju akupunkturnih točaka pritiskom tj.masažom prstima. Pritiskom na određene točke stimuliramo receptore u koži koji se nalaze u mišićnom tkivu. Cilj i rezultat ove masaže je protok energije, poticanje izmjene tvari i pročišćavanje tkiva,što nam je kod starenja kože jako bitno. Rezultati su vidljivi već nakon prve masaže jer koža dobiva ljepšu boju i sam tonus izgleda boje.

Digitopresura lica sa ružinim uljem – 50 kn

Negativna stanja kože!

U kozmetološkom smislu negativna stanja kože su nečista,osjetljiva,prijevremeno ostarjela koža i dehidrirana koža.

Najčešće se susrećemo sa acnama. acne vulgaris – je oboljenje koje obuhvaća oba spola podjednako a javlja se najčešće između 13. i 15. god i traje do 30. god. Acne imaju utjecaj na psihu, a zbog lošeg tretiranja acni mogu ostati i ožiljci.

Čišćenje lica za mlade sa konzultacijama i preporukom za daljnju njegu kod nas … 100 kn

Čovjek, priroda, holizam, cjelovitost, aromaterapija, masaža i uravnoteženost pojmovi su neodvojivi od kvalitetne njege suvremenog čovjeka. Ukoliko tražite malu oazu mira, njege i opuštanja, stress-free zonu daleko od uobičajenog, svakodnevnog ubrzanog i stresnog načina života, onda ste na pravom mjestu.

Prepustite se užitku u Centru zdravlja i ljepote Venera:

 Novakova 38 (Stari Hrast) Čakovec

Mob.: 099 7211 856

Email: centarvenera@gmail.com

Web: www.centar-venera.com

Facebook Centar Venera

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije