Prvi Mali sajam obiteljskih svečanosti u Toplicama Sveti Martin

Spa & Sport Resort Sveti Martin po prvi puta organizira Mali sajam obiteljskih svečanosti na kojemu će svoju ponudu predstaviti međimurske tvrtke koje su usko vezane uz organiziranje vjenčanja, krstitki, prvih pričesti, rođendana i ostalih svečanosti. Sajam će se održati u restoranu Vučkovec od petka 20. do nedjelje 22. rujna. 2013.

Kako bi olakšali organizaciju malih obiteljskih svečanosti, Toplice Sveti Martin su se pobrinule da na sajmu upoznate tvrtke koje su vam prijeko potrebne za organizaciju događaja. Tako će na sajmu svoju ponudu predstaviti Salon vjenčanica Lidija iz Čakovca, Foto Studio Vidović iz Čakovca, Macini kolači iz Donjeg Kraljevca te Zlatarna Leonora iz Čakovca. Naravno, ni jedna svečanost ne može proći bez cvijeća, a za predstavljanje cvjetnih aranžmana i ostalih cvjetnih dekoracija pobrinut će se cvjećara Nolina iz Čakovca.

Uz njih, na sajmu će svoju ponudu predstaviti i jedna od najboljih međimurskih vinarija, Danica i Boris Novak iz Banfija koji će svoju ponudu upotpuniti i vinskim degustacijama. Posjetitelje će zabavljati i čak dva poznata “svatovska” benda, grupa Fairplay i grupa Casino.

Toplice Sveti Martin ovom su prigodom pripremile i brojne prezentacije i degustacije od kojih valja izdvojiti primjere dekoracija stolova za razne svečanosti, prezentacije mini bračnih putovanja u Spa & Sport Resortu, te degustacije svečanih menija koji se nalaze na karti gastronomske ponude Resorta. Posebno zanimljiva, biti će prezentacija organiziranja djevojačkih večeri, koje je od nedavno moguće organizirati u sklopu Toplica Sv. Martin, a koje su postale HIT među ženama.

Dakle, povedite svoju bolju polovicu i vidimo se od petka do nedjelje u Svetom Martinu!

RADNO VRIJEME SAJMA:

Petak: 15 – 21h

Subota: 9 – 21h

Nedjelja: 11 – 18h

Više informacija potražite na:

www.spa-sport.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije