Budite konkurentni, upišite školu stranih jezika i glazbe Studio Žerjav

Studio Žerjav – škola stranih jezika i glazbe, novina je u Čakovcu. Zbog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, svakim se danom širi opseg područja u kojima strani jezici imaju neizmjernu važnost. Zbog toga je i kontinuirano usavršavanje i učenje stranih jezika jedan od prioriteta svakog pojedinca koji želi biti uspješan i konkurentan na tržištu.

Studio Žerjav najvećim je dijelom usmjeren podučavanju odraslih, a naglasak je na engleskom i njemačkom jeziku. Programi općeg i poslovnog jezika usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike, a pojedincima i tvrtkama nudi se mogućnost kreiranja nastave stranog jezika prema njihovim potrebama i željama te intenzitetom koji im odgovara. Također, nude se i usluge prevođenja.

U Studiju Žerjav dočekat će vas stručni predavači koji su svoje znanje obogatili učenjem i usavršavanjem u inozemstvu. U svrhu napredovanja svojih polaznika, velika se pažnja pridaje primjeni inovativnih pristupa i metoda. U narednom razdoblju Studio Žerjav ponudit će i podučavanje glazbenih instrumenata.

Nastava započinje 23. rujna 2013. Za sve zainteresirane nude se i pogodnosti pri upisu. Informacije o prijavama možete dobiti na e-mail adresi studio.zerjav@gmail.com ili na broj mobitela: 098 613 620.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije