Upisi u nove programe Pučkog otvorenog učilišta Čakovec

Pučko otvoreno učilište Čakovec s više od 60 godina tradicije je ustanova za obrazovanje svih generacija od predškolske do umirovljeničke dobi. U svojoj ponudi imaju nekoliko novih programa: monter fotonaponskih sustava, monter solarnih toplovodnih sustava, gerontodomaćica, ljevač/ica, obućar/ka, šivač/ica gornjišta obuće, mljekar/ica sirar/ica, peradar/ka i proizvođač/ica jaja, rukovatelj/ica kombajnom, dimnjačar/ka, pomoćnik/ca u nastavi s učenicima s teškoćama i dadilja.

Ravnatelj Mario Zamuda nam otkriva kako je nekoliko programa u izradi i uskoro će dobiti odobrenje nadležnog Ministarstva: proizvođač/ica  tradicionalnih suhomesnatih proizvoda, uzgajivač/ica buća, proizvođač/ica bućinog ulja, rukovatelj/ica traktorom i priključcima i voditelj/ica seoskog turizma.

Razmišljate li o prekvalifikaciji, dokvalifikaciji, usavršavanju i osposobljavanju nude vam veliki broj programa na različitim područjima. Upisuju u programe prekvalifikacije, dokvalifikacije, usavršavanja, osposobljavanja, osnovnog obrazovanja odraslih, Škole stranih jezika, Škole sviranja, Priprema za maturu iz svih predmeta te razne tečajeve.

– Izrađujemo programe obrazovanja prema potrebama tržišta rada, a organizacija tečajeva je za potrebe pojedinaca, udruga, poduzeća…Cilj nam je omogućiti obrazovanje svim slojevima društva. Svojim vrlo prihvatljivim cijenama i  kvalitetom nastojimo dovesti obrazovanje u svaki dom. Naš najmlađi polaznik ima 3 godine, a najstariji 68 godina, a svakako treba spomenuti i Školu stranih jezika s 30 godina tradicije, rekao nam je ravnatelj POU Čakovec Mario Zamuda.

Uskoro ulazimo u Europsku uniju, pa će nam strani jezik biti itekako potreban. Njihova Škola stranih jezika uz 30-godišnju tradiciju slovi i kao najpovoljnija. Tako možete naučiti pisati i govoriti engleski, njemački, talijanski, mađarski, francuski, španjolski i ruski jezik. Predškolci, školarci i srednjoškolci 70 sati učenja stranog jezika platit će samo 1.600 kuna, a drugi jezik ili drugog člana obitelji dobivate 30 posto popusta, dok je cijena za odrasle 2.000 kuna. Uskoro i besplatan on-line tečaj kineskog jezika.

Valja svakako izdvojiti mogućnost pripreme za Državnu maturu. Za grupu od 15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete stoji 20 kuna.

Upisi su u tijeku za sve programe, ali ravnatelj Mario Zamuda poseban naglasak stavlja na sljedeće programe: gerontodomaćica, monter fotonaposnki sustava, njegovatelj (starijih osoba), samostalni knjigovođa, pomoćni kuhar, zidar, soboslikar-ličilac, zavarivač MIG-MAG postupkom, Auto-CAD specijalist, Menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, suradnik za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, te stjecanje niže stručne spreme za bolničara i programe prekvalifikacije i tečajeve stranog jezika za sve uzraste i tečajeve sviranja.

Sve upite možete obaviti na brojeve telefona: 040 395 236 i 396 716, 396 717, putem emaila: info@pou-cakovec.hr, dok sve novosti možete pratiti na službenim stranicama Pučkog otvorenog učilišta Čakovec ili na njihovom Facebook profilu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije