Lumini besplatna kino projekcija za pet

Lumini daruje besplatnu kino projekciju animiranog filma “Čuvari šume: Tajanstveni svijet” 5. srpnja u 5 sati poslijepodne za učenike koji su završili školsku godinu s ocjenom 5!

Povodom završetka školske godine i početka ljetnih praznika, trgovački centar Lumini odlučio je provesti ovo relaksirajuće razdoblje u znaku brojke 5. Tim povodom Lumini je odlučio nagraditi uspješne đake koji su završili školsku godinu s odličnim uspjehom zanimljivim animiranim filmom “Čuvari šume:Tajanstveni svijet” 5. srpnja u 5 sati poslijepodne.

Za svoju ulaznicu kino projekcije za pet potrebno je prijaviti se na info pult Lumini centra ili na info@lumini.hr i pritom biti brz jer se nagrađuje prvih sto prijavljenih.

Sto sretnih odlikaša svoje ulaznice može podići na dan projekcije uz predočenje svjedodžbe o odličnom uspjehu završene školske godine. Lumini kao destinacija koja pruža zabavu za cijelu obitelj, ovom inicijativom želi pokazati kako je svaki trud potrebno nagraditi  omogučavajući svim odlikašima idealan početak ljetnih praznika.

Stoga ne propustite priliku i prijavite se za besplatnu kino projekciju koju daruje Lumini.

Svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra koji od početka lipnja vozi radnim danom od 10:30 do 00:30 sati i vikendom od 10:30 do 02:00 sata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije