Utorak, srijeda i četvrtak kreativne radionice u Hobby hižici

Kreativci i hobisti sve hobby&art proizvode, boje, slikarski pribor, repromaterija za izradu nakita, unikatne poklone možete pronaći u specijaliziranoj trgovini Hobby hižica u Čakovcu.

U njihovom prostoru održavaju se i kreativne radionice. Prema Vašoj potrebi održavaju i kreativne radionice u Vašem prostoru.

Za sve polaznike kreativnih radionica vrijede i dodatne pogodnosti:

• ukoliko u razdoblju od mjesec dana (od vaše prve radionice) sudjelujete na dvije radionice, treću radionicu plaćate samo pola od ukupne cijene radionice

• svaki sudionik radionice ostvaruje pravo na 10% popusta pri kupnji kod plaćanja gotovinom, za vrijeme i nakon radionice

• sav materijal i podloga na kojoj radite u cijeni je radionice i naravno ono što izradite na radionici nosite sa sobom

Posjetite ih na nekoj od radionica da Vas malo “zaraze” kreativnom i pozitivnom energijom te da malo zaboravite na brige i probleme:

18. lipnja 2013.g. utorak

17:00h-19:00h

STRUKTURNI OKVIR

Radionica koju ponavljamo radi velikog interesa, okvir za sliku ukrasit ćemo pastom sa zrncima, strukturnom pastom, lakom za raspucavavanje kojim postižemo velike pukotine, sjenčati i patinirati odličnim bojama za staklo-colorink bojama kojima postižemo ove nove odlične efekte.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionce: 90,00 kn

19.06.2013. god. srijeda

17:00 – 19:00 sati

VINTAGE KUTIJICA

Danas ćemo izraditi predivnu, romantičnu kutijicu, mixom pasti, tehnikom čipke, tkanine i decofestigerom, radit ćemo tehniku sjenčanja i sve to doraditi 3D decoupageom da naglasimo motive sa salvetica.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 110,00 kn

20.06.2013. god. četvrtak

 17:00 – 19:30 sati

“STARI GRAD”

Transfer tehnikom i transfer medijem možemo postići odlične efekte na gotovo svim podlogama, danas prenosimo staru sliku Čakovca na platno, radimo okvir od das mase i radimo metalik efekte.

Da naša slika zasja u punom sjaju, oslikat ćemo i ovaj preslatki štafelaj i to tehnikom shabby, ali bez puno šmirglanja i struganja., odličnim trikovima postižemo toliko voljeni pohabani izgled.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 120,00 kn

                          PRIJE                                                        KASNIJE

Vesela i kreativna ekipa Hobby hižice Dunja i Sanja sve izrađuju ručno i po vašoj narudžbi. Ukoliko imate namještaj koji želite obnoviti, ili neke predmete u svom prostoru koje želite prenamjeniti slobodno im se obratite, i zaželjeno ćemo vam i ostvariti.

Dođite nam, družite se s nama, provedite ugodno vrijeme u društvu kreativaca!
 


A. Starčevića 6, Čakovec

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – utorak: 9:00  – 19:00 sati
Srijeda – petak: 9:00 – 20:00 sati

Subota: 9:00 -13:00 sati

Telefon: 040 390 073

Email: hobbyhizica@gmail.com

Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije