Hotel Park je bio idealan odabir za našu svadbenu svečanost

Lana i Tomislav Cvrtila svoje sudbonosno da rekli su u subotu 22. rujna 2012. godine, za uspješnu svadbu svakako je potrebno odabrati mjesto za svadbenu svečanost. Uvjerili smo se kod razgovora kako je odabir lokacije za svadbu od 210 gostiju i nastojanje da se sve zadovolji – iznimno zahtjevan posao.

eMedjimurje.hr: Zašto ste se Vi kao novopečeni mladenaci odlučili za Hotel Park Čakovec? Jeli odluka za odabir Hotela Park bila Vaša?

Oduvijek smo željeli intimnu svadbenu svečanost za nas i naše goste, bili smo na mnogobrojnim svadbama u različitim prostorima. Moj otac je godinama svirao gaže u Hotelu Park i sjećam se da sam ga znala pratiti na njih sala mi je od uvijek bila lijepa i kad smo se odlučili za svadbu znala sam da je Hotel idealan za našu proslavu svadbene svečanosti, na kojoj je bilo oko 210 ljudi – rekla je Lana.

eMedjimurje.hr: Organizacija svadbe i svadbene svečanosti je zahtjevan posao, kako su tekle pripreme i dogovor oko organizacije svadbe s osobljem Hotela Parka?

Sastanak je bio odličan nakon dva razgovora smo dogovorili detalje i organizaciju oko same proslave. Zbilja nije bilo nikakvih neugodnosti, komunikacija između nas i voditelja sale je bila savršena, dogovorili smo na dva sastanaka sve detalje oko cijene koja je bila povoljna , aranžiranja sale, broju naših gostiju, menija jela, pića.

eMedjimurje.hr: Kako je protekao dan svadbene svečanosti Vaših mladenaca, što možete reći o hrani, osoblju, ambijentu i ukupnom dojmu?

Sam ambijent i organizacija od osoblja Hotela Park Čakovec je bila idealna. Sala je velika no kada se napuni sa gostima jako je intimna atmosfera a oduvijek smo tako zamišljali našu proslavu svadbe. Osoblje je u svakom trenu bilo dostupno našim gostima, bez obzira što smo imali preko 200 uzvanika ukusna hrana je dolazila za sve goste u istom trenu na stol. Velika prednost nam je bila što smo dobili tri sobe na raspolaganju i nekoliko naših gosti se odlučilo za spavanje u Hotelu naravno da su dobili sobe po povoljnijim cijena jer su bili gosti naše svadbe.

eMedjimurje.hr: Kakvi su dojmovi Vaših gostiju?

Svih 200-tinjak gostiju se zabavljalo do rano jutarnjih sati,  pošto sam ja iz Koprivnice imali smo autobus gostiju od ondje, odluka o odabiru lokacije svadbene svečanosti je bila od moje supruge i smatram da nismo pogrešno odabrali znamo reći da imamo ponovo svadbu, sve bi ponovili u istom prostoru ovdje u Hotelu Park Čakovec – kazao je Tomislav.

eMedjimurje.hr: Usporedba s drugim svatovima?

Što se tiče protokola svatova npr. prvi ples, rezanje torte, ples mladenke itd., sve je jednako kao i kod ostalih svadbi, odnosno onako kako si vi to isplanirate ili zamislite, no cjelokupna slika i način na koji osoblje Hotela Park pristupa ovakvim događajima je na vrlo visokoj i profesionalnoj razini i daje dojam jednog uglađenog, modernog i rekli bi smo europskog pristupa ovakvim događajima.

Najnovije