Hobby hižica vas poziva na kreativne radionice u srijedu i petak

Svi kreativci i hobisti sve hobby&art proizvode, boje, slikarski pribor, repromaterija za izradu nakita, unikatne poklone možete pronaći u specijaliziranoj trgovini Hobby hižica u Čakovcu.

Za Vas rade i makeover starog namještaja. Ukoliko imate namještaj koji želite obnoviti, ili neke predmete u svom prostoru koje želite prenamjeniti slobodno se obratite u Hobby hižicu i zaželjeno ćemo vam i ostvariti!

U njihovom prostoru održavaju se i kreativne radionice. Prema Vašoj potrebi održavaju i kreativne radionice u Vašem prostoru.

Vesela i kreativna ekipa Hobby hižice Dunja i Sanja uvijek su u dobrom raspoloženju, prkose ovom ludom vremenu, uvijek kreativne i u pozitivnom raspoloženju. Posjetite ih na nekoj od radionica da Vas malo “zaraze” kreativnom i pozitivnom energijom te da malo zaboravite na brige i probleme.

Dođite i Vi u srijedu i petak na kreativne radionice:

29. svibnja 2013. srijeda od 17:00 do 19:00 sati

 SAPUNČIĆI

Radionica za koju više ne moramo govoriti kako je mirišljava, pjenasta i sve naj,naj..ali moramo reći da je radionica za gušt.

Za sve vas koji se prvi puta susrećete sa izradom sapuna, ali i za Vas koji ste se već okušali u izradi sapuna, pripremili smo i nešto zahtjevnije zadatke, izradit ćemo sapun u kalupu, sapun s decoupageom i kolačić.


Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 110,00 kn

31. svibnja 2013.  petak od 17:00 do 19:00 sati

STAKLO – NOVI EFEKTI

Na staklenoj podlozi radimo sa colorink bojama, radimo nove efekte, boje za staklo mixamo s pastom sa šljokicama i zlatnim listićima.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 90,00 kn


Za sve polaznike kreativnih radionica vrijede i dodatne pogodnosti:

• ukoliko u razdoblju od mjesec dana (od vaše prve radionice) sudjelujete na dvije radionice, treću radionicu plaćate samo pola od ukupne cijene radionice
 
• svaki sudionik radionice ostvaruje pravo na 10% popusta pri kupnji kod plaćanja gotovinom, za vrijeme i nakon radionice
 
• sav materijal i podloga na kojoj radite u cijeni je radionice i naravno ono što izradite na radionici nosite sa sobom

Dođite nam, družite se s nama, provedite ugodno vrijeme u društvu kreativaca!

 
 A. Starčevića 6, Čakovec

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – utorak: 9:00  – 19:00 sati
Srijeda – petak: 9:00 – 20:00 sati
Subota: 9:00 -13:00 sati

Telefon: 040 390 073

Email: hobbyhizica@gmail.com

Facebook

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije