Vijesti / Promo
Promo
MAGIC NET Provedite jesen uz najbrži Internet
Magic Net

VAŠ DOMAĆI TELELKOM

MAGIC NET Provedite jesen uz najbrži Internet

Kako bi bili spremni za sve izazove potrebna vam je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma. Sve o najbržoj mreži kod domaćeg telekoma možete naći na www.mtnet.hr.

Pripremite se na kraće dane uz najbrži internet u optičkoj mreži. Ugovorite svoj SOLO BASIC paket za samo 17,93 €/mj. (135,09 kn/mj.), brzinom od 300/200 Mbps sve bez ugovorne obveze.

Poslovnica MagicNeta u Varaždinu ima novo, jesensko radno vrijeme, od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati, dok subotom  ne radi.

Pustite mašti na volju, uživaj u trenutku i iskoristite sve što digitalni svijet može ponuditi. Sada je vrijeme da se priključite generaciji koja živi bez granica i pokažeš koliko je brzina bitna.

Provjerite pakete u optičkoj mreži brzinom do 1000 Mbps, i to bez ugovorne obveze! Tu je i WiFi mreža s paketima već od 17,99 €/mj. (135,55 kn/mj.) brzinom od 30/5 Mbps, bez ugovorne obveze!

U Magic Netu posebno ističu da za svakog novog korisnika koji se pridruži njima kao operateru možete ostvariti 1 mjesec besplatnog interneta.

- Nađite još nekoga tko će se njima pridružiti kao korisnik i uživajte mjesec dana u besplatnom internetu! Obratite pažnju na to da kod nas nema skrivenih troškova i usluge pružaju bez ugovorne obveze - poručuju u Magic Netu.

Magic Net kao domaći telekom podržava domaća kulturna zbivanja u zajednici u kojoj djeluje.

Tako su i ove godine ponosan sponzor tradicionalnih i međunarodno priznatih Varaždinskih baroknih večeri.

Uživajte u zvukovima barokne glazbe uz Vaš domaći telekom.

Kako bi bili spremni za sve izazove potrebna vam je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma.

Za detaljnu provjeru usluga dostupnih na vašoj adresi možete kontaktirati Magic Net na 042/ 420 420 ili putem društvenih mreža.

Sve o najbržoj mreži kod domaćeg telekoma možete naći na www.mtnet.hr.

Magic Net - Pripremi se na kraće dane uz najbrži internet u optičkoj mreži. Ugovori svoj SOLO BASIC paket za samo 17,93 €/mj. brzinom od 300/200 Mbps bez ugovorne obveze. Tvoj domaći telekom - Magic Net

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.