NEUROTH HRVATSKA

NOVO U ČAKOVCU Neuroth od sada još dostupniji osobama s oštećenjem sluha

Uz novu generaciju slušnih aparata vaš sluh ne mora osijediti zajedno s vlasima. Slušni aparati iz Neurotha neprimjetni su i spajaju se na pametne telefone

Kako bi bili još dostupniji osobama s oštećenjem sluha, danas je Neuroth Hrvatska otvorila još jedan slušni centar, 11 po redu, u Čakovcu na adresi Kralja Tomislava 22. Na otvorenju je nastupio Pjevački zbor umirovljenika Čakovec, a prisutne je pozdravila Iva Franić, direktorica Neurotha.

– Otvorili smo još jedna vrata kako bismo omogućili kvalitetniji život osobama koje se suočavaju ili će se suočiti s oštećenjem sluha. Centar je spreman za uslugu po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gdje u Europi. Opremljen je najsuvremenijom tehnologijom kojom određujemo stupanj oštećenja sluha, a naši posebno educirani akustičari vode korisnike kroz postupak odabira slušnog uređaja i kasnije prilagodbe. Koristim priliku da sve buduće korisnike upoznamo s dobrobitima nošenja da slušna aparata, na oba uha – rekla je Iva Franić, direktorica tvrtke Neuroth.

Neuroth je pokretač pozitivnih promjena, a njihova usluga dokazano može promijeniti život osobama koje se suočavaju s oštećenjem sluha. Dolazak u Čakovec je iskorak prema korisnicima, tim više što je procjena da u Hrvatskoj oko 10 posto populacije ima problem s oštećenjem sluha. Gubitak sluha je nepovratan, ali može se usporiti ili u određenoj mjeri zaustaviti ako se reagira na vrijeme.  

>> FOTOGALERIJA Veliko otvorenje Slušnog centra Neuroth

– Slušni aparati koje imamo u ponudi su među tehnološki najnaprednijima na tržištu, mogu biti nevidljivi u uhu i regulirati se uz pomoć pametnih telefona, poručila je direktorica Iva Franić

U skladu s filozofijom tvrtke koja poručuje Bolje čuti, znači bolje živjeti! – želja i interes Neurotha je da ljudima poklone bolji sluh te im time poboljšaju kvalitetu života.

Više o njima pročitajte na njihovoj Internet stranici Neuroth ili na Facebook stranici Neuroth

Dobrodošli u Čakovec!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije