20. I 21. SVIBNJA

HOG RACE Jedinstvena blatna utrka ovog vikenda u Malom Mihaljevcu

HOG RACE FESTIVAL je slavlje zdravog i aktivnog života, a osmišljen je za sve ljubitelje prirode kao druženje s obitelji i prijateljima, za sve rekreativce i one koji će to tek postati kao i okorjele sportaše.

I ove godine godine utrku organizira Sportsko rekreacijski centar PG Geler iz Malog Mihaljevca. Namjera organizatora je da u ovom zanimljivom dvodnevnom događanju mogu sudjelovali cijele obitelj, a dobrodošli su i četveronožni ljubimci.  

– Imat ćemo utrku poznatih, koloniju crtača, igre za posjetitelje, vožnje quadom… Želimo da cijele obitelji taj dan budu zajedno jer sadržaja će biti za svakoga. 20. svibnja je utrka Elite super sprint, a u nedjelju 21. svibnja s početkom u 10 sati imamo dvije utrke, na dva i šest kilometara. Bit će 14 blatnih, vodenih prepreka. Već imamo prijavljene sudionike iz cijele Hrvatske – istaknula je Ivanka Horvat vlasnica PG Geler.

Trči se u prekrasnoj prirodi gornjeg Međimurja, šumskim terenom uz park prirode, livadama, kraj potoka. Jedan dio staze proteže se uz park prirode Bedekovićeve grabe (Natura 2000). Konfiguracija terena je s manjim uzbrdicama i nizbrdicama. Prepreke i sama staza osmišljeni su da ih svaki rekreativac može proći, a dozvoljeno je pomaganje među natjecateljima. Za djecu nisu potrebne prethodne prijave već se prijavljuju na dan utrke na startu, kotizacija za njih se ne naplaćuje.

– Osim utrka možete isprobati naš adrenalin park, kušati našu gastro ponudu, sudjelovati u igrama za posjetitelje. Drugim riječima svi članovi obitelji pronaći će sadržaj za sebe. Pozivam vas da dođete, priključite se i podržite te navijate za svoje favorite. Dovedite djecu da se malo !”zamažu i smoče”, ali rezervna odjeća i obuća je obavezna – rekla nam je na kraju Ivanka.

Ovog vikenda na HOG RACE utrci čeka vas još nekoliko lijepih iznenađenja, a više o tome možete pogledati na hograce.pg-geler.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije